Habanero Ebony Giant

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Habanero Ebony Giant

Napisal/-a Plamenka » Po Nov 06, 2017 8:30 pm

Sladkor menda celo najbolj ublaži pekočino v ustih.

Napisal/-a mravlja » Po Nov 06, 2017 8:27 pm

Sladkor tudi...? Shocked

Napisal/-a Plamenka » Po Nov 06, 2017 3:13 pm

Ko delaš omake iz zelo pekočih čilijev, odstraniš semena. Za omako uporabiš manj plodov čilija in dodaš paradižnik, čebulo, papriko, ...
Če je narejena omaka preveč pekoča, jo uporabljaš v manjših količinah.
Pekočino ublažiš, če spiješ mleko, jogurt ali poješ žličko sladkorja.

Napisal/-a Furman » Po Nov 06, 2017 2:54 pm

S čim se ublaži pikantnost čili omak?
Hvala lp_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?

Napisal/-a Plamenka » Sr Sep 14, 2016 9:51 pm

Plodovi so na eni sadiki bolj podolgovati, na drugi bolj okrogli. Ne vem ali je zamešano seme ali pa še ni čisto stabilna sorta. Plodovi so zelo pekoči, omako mi je pa uspelo narediti blago.



Habanero Ebony Giant

Napisal/-a crtj-admin » Če Jan 01, 1970 1:00 am

(Prenos iz arhiva)

Na vrh