Napisal/-a figula » Sr Okt 17, 2018 11:57 pm
Takole je s tem - želod kava je "kava" zgolj zaradi podobne barve.
Je dobra, nič ne rečem, a ne pričakovati okusa "kave", kar je seveda razumljivo.
Sem jo testirala z dodatkom cimeta, kardamoma in zvezdastega janeža. Slednji mi je najbolj všeč.
Si kar ješ. Jaz sem hrast .
Za test in primerjavo sem danes kupila 100% želodovo kavo. Da vidim kako to naredijo komercialno, kako močno pražijo želod in take stvari.
Nos mi je povedal, da je zraven nedvomno tudi prava kava . Vonja se tudi melasa ali melasin sladkor. Oboje se občuti tudi na jeziku. Nisem si še skuhala skodelice, jutri naredim še to.
Razumem, da je pražarna kraj, kjer se lahko stvari pomešajo, prav tako kot v mlinu. Bilo bi korektno dodati droben tisk, nekaj takega kot: lahko vsebuje sledi prave kave ....
Takole je s tem - želod kava je "kava" zgolj zaradi podobne barve.
Je dobra, nič ne rečem, a ne pričakovati okusa "kave", kar je seveda razumljivo.
Sem jo testirala z dodatkom cimeta, kardamoma in zvezdastega janeža. Slednji mi je najbolj všeč.
Si kar ješ. Jaz sem hrast .
Za test in primerjavo sem danes kupila 100% želodovo kavo. Da vidim kako to naredijo komercialno, kako močno pražijo želod in take stvari.
Nos mi je povedal, da je zraven nedvomno tudi prava kava . Vonja se tudi melasa ali melasin sladkor. Oboje se občuti tudi na jeziku. Nisem si še skuhala skodelice, jutri naredim še to.
Razumem, da je pražarna kraj, kjer se lahko stvari pomešajo, prav tako kot v mlinu. Bilo bi korektno dodati droben tisk, nekaj takega kot: lahko vsebuje sledi prave kave ....