Napisal/-a juglans » Ne Feb 10, 2019 11:58 pm
V sredo, 13.2. 2019 bo predavanje dr. Jens Otto Andersena iz laboratorija Biodinamičnega raziskovalnega združenja Danske (BRAD) na temo vitalnosti hrane.
Predavanje bo v Novem mestu, na kmetijski šoli Grm Novo mesto, Sevno 13., predavalnica P3 ob 17. uri.
Ker nas občasno obhajajo dvomi in zmeda o resničnosti preštevilnih informacij, je to edinstvena priložnost, da si razširimo svoja obzorja in razčistimo nejasnosti ob kompetentnem strokovnjaku.
Še nekaj malega o dr. Andersenu. (kopirano iz vabila ga. Angelce Horvat)
Dr. Jens Otto Andersen je raziskovalec, ki se že več kot 20 let ukvarja z raziskavami , kjer išče odgovore na vprašanja, katere so zakonitosti, ki odločajo o kakovosti hrane. Kaj daje rastlinam in ljudem, ki se z njimi hranimo, vitalnost?
Je soavtor raziskovalnega poročila »Ekološko pridelana hrana in zdravje ljudi« in avtor knjige »Vitalnost od tal do želodca«. Je soustanovitelj konzorcija v katerem se povezuje z Univerzo v Kasslu (Nemčija) in Inštitutom Louis Bolk na Nizozemskem ter mednarodnega raziskovalnega združenja »Kvaliteta hrane in zdravje«.
Dr. Jens Otto Andersen je s svojimi sodelavci po Evropi razvil metodo (biokristalizacija), s katero lahko ocenimo vitalnost ali življenjsko moč v hrani.
V sredo, 13.2. 2019 bo predavanje dr. Jens Otto Andersena iz laboratorija Biodinamičnega raziskovalnega združenja Danske (BRAD) na temo vitalnosti hrane.
Predavanje bo v Novem mestu, na kmetijski šoli Grm Novo mesto, Sevno 13., predavalnica P3 ob 17. uri.
Ker nas občasno obhajajo dvomi in zmeda o resničnosti preštevilnih informacij, je to edinstvena priložnost, da si razširimo svoja obzorja in razčistimo nejasnosti ob kompetentnem strokovnjaku.
Še nekaj malega o dr. Andersenu. (kopirano iz vabila ga. Angelce Horvat)
Dr. Jens Otto Andersen je raziskovalec, ki se že več kot 20 let ukvarja z raziskavami , kjer išče odgovore na vprašanja, katere so zakonitosti, ki odločajo o kakovosti hrane. Kaj daje rastlinam in ljudem, ki se z njimi hranimo, vitalnost?
Je soavtor raziskovalnega poročila »Ekološko pridelana hrana in zdravje ljudi« in avtor knjige »Vitalnost od tal do želodca«. Je soustanovitelj konzorcija v katerem se povezuje z Univerzo v Kasslu (Nemčija) in Inštitutom Louis Bolk na Nizozemskem ter mednarodnega raziskovalnega združenja »Kvaliteta hrane in zdravje«.
Dr. Jens Otto Andersen je s svojimi sodelavci po Evropi razvil metodo (biokristalizacija), s katero lahko ocenimo vitalnost ali življenjsko moč v hrani.