Napisal/-a metuljc » To Nov 19, 2019 10:58 pm
Tako, še eno izjemno prijetno druženje, tokrat 9 udeleženk in udeležencev je mimo.
Degustirali smo: v kis vložene naribane čajote, odlično, hvala vrtin2 in njeni svakinji, ki jih je vložila. Recept bo čez kak dan objavljen, ga bom natipkala, sem dobila dovoljenje.
Hruškova marmelada s čilijem Lemon drop, hvala brankec, odlično. Za podlago pa temen domač kruh, pečen v nedeljo.
Poskusili smo tudi divji kaki, svež je skomnat, precej, no, zelo, posušen je pa odličen, kot rozine velik, skoraj črn postane. Hvala, vrtin2.
Takle je, le naš je bil bolj okrogel.
No, kava, čaj, kakav, čokolada s smetano, pivo, radler, so seveda tudi bili.
In veliko klepeta, tem res ne zmanjka.
Čez 14 dni bo tikpredmiklavževo srečanje. Na predvečer praznika rudarjev, godovanja sv. Barbare, na dan, ko se je rodil F. Prešeren. Koliko razlogov za dobro druženje. No, glavi pa je ta, da se imamo skupaj finofajn.
Tako, še eno izjemno prijetno druženje, tokrat 9 udeleženk in udeležencev je mimo.
Degustirali smo: v kis vložene naribane čajote, odlično, hvala vrtin2 in njeni svakinji, ki jih je vložila. Recept bo čez kak dan objavljen, ga bom natipkala, sem dobila dovoljenje.
Hruškova marmelada s čilijem Lemon drop, hvala brankec, odlično. Za podlago pa temen domač kruh, pečen v nedeljo.
Poskusili smo tudi divji kaki, svež je skomnat, precej, no, zelo, posušen je pa odličen, kot rozine velik, skoraj črn postane. Hvala, vrtin2.
Takle je, le naš je bil bolj okrogel.
No, kava, čaj, kakav, čokolada s smetano, pivo, radler, so seveda tudi bili.
In veliko klepeta, tem res ne zmanjka.
Čez 14 dni bo tikpredmiklavževo srečanje. Na predvečer praznika rudarjev, godovanja sv. Barbare, na dan, ko se je rodil F. Prešeren. Koliko razlogov za dobro druženje. No, glavi pa je ta, da se imamo skupaj finofajn.