Napisal/-a brbr » Po Dec 13, 2021 2:16 pm
Tudi jaz sem danes za zajtrk pojedla zadnji (majhen) paradižnik, ki je dozorel na toplem.
S poti pa sem prinesla 500g paradižnika sorte Piccadilly. To sorto želim drugo leto sprobati, ker naj bi bili plodovi zelo primerni za sušenje in salse. Ker semena v trgovinah nisem našla, sem pač kupila plodove. Zdaj zbiram semena za fermentacijo. Kaj se bo izcimilo, bo pokazal čas...
Ali ima kdo izkušnje s to sorto? Zanima me, kako visoko/široko zraste..._________________naredimo svet lepši
Tudi jaz sem danes za zajtrk pojedla zadnji (majhen) paradižnik, ki je dozorel na toplem.
S poti pa sem prinesla 500g paradižnika sorte Piccadilly. To sorto želim drugo leto sprobati, ker naj bi bili plodovi zelo primerni za sušenje in salse. Ker semena v trgovinah nisem našla, sem pač kupila plodove. Zdaj zbiram semena za fermentacijo. Kaj se bo izcimilo, bo pokazal čas...
Ali ima kdo izkušnje s to sorto? Zanima me, kako visoko/široko zraste..._________________naredimo svet lepši