Napisal/-a Lpmami » Pe Maj 03, 2024 10:44 am
Franckovo kavo s Kneippom in cikorijo pijem za zajtrk z veliko mleka, kot belo kavo. Mi od nekdaj zelo paše, mogoče zato, ker imam težave z jetri in inulin v cikoriji ugodno vpliva na njihovo delovanje.
Ni mi pa to nadomestek za pravo kavo. Pri tej mi je najbolj všeč aroma in okus.
Ko sem pred leti imela pretres možganov, mi po njem ni več prijal ne alkohol ne kofein. Začela sem piti brezkofeinsko kavo, ki jo skuham kot turško. In uživam v aromi in okusu, pa tisti obred, ko pristavim za kavo, tudi ostane._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 03 Maj 2024 10:08; skupaj popravljeno 1 krat
Franckovo kavo s Kneippom in cikorijo pijem za zajtrk z veliko mleka, kot belo kavo. Mi od nekdaj zelo paše, mogoče zato, ker imam težave z jetri in inulin v cikoriji ugodno vpliva na njihovo delovanje.
Ni mi pa to nadomestek za pravo kavo. Pri tej mi je najbolj všeč aroma in okus.
Ko sem pred leti imela pretres možganov, mi po njem ni več prijal ne alkohol ne kofein. Začela sem piti brezkofeinsko kavo, ki jo skuham kot turško. In uživam v aromi in okusu, pa tisti obred, ko pristavim za kavo, tudi ostane._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 03 Maj 2024 10:08; skupaj popravljeno 1 krat