Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Krompirjev štrudl

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Krompirjev štrudl

Napisal/-a Darso » Sr Okt 09, 2013 9:53 am

Vseeno je iz katerega testa je narejeno, sicer je meni bolj dobro iz vlečenega. To na srečanju kateri ste probali pa je bilo iz lisnatega. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home

Napisal/-a metuljc » To Okt 08, 2013 10:41 pm

Po moje je pa darso tudi mislila vlečeno testo. Se velikokrat zgodijo zamenjave, ker se pač vlečeno testo prodaja v listih. Wink

Napisal/-a bodika » To Okt 08, 2013 7:42 pm

Krompiruša je iz vlečenega testa.

Napisal/-a juglans » Po Okt 07, 2013 8:20 pm

A ne rečejo temu krompiruša? Mislim v Bosni, kjer to počejo v tepsijah, pa mislim da brez sira in jajc.

Drugače pa resnično dobro in za "mišelinke" nabirat prav tako.

Napisal/-a Furman » Po Okt 07, 2013 6:38 pm

Če odštejem sir sem tole prvič jedel v JLA Very Happy super zadevca
Lahko dodaš sesekljano slanino ali mleto popraženo meso, idej nikoli konca pa vedno je super dobro._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?

Napisal/-a Darso » Po Okt 07, 2013 1:30 pm

1 lisnato testo
4 jajca
10 dag sira
1 velika čebula
8 kom. krompirjev
belo olje
sol

Lisnato testo razprostremo, naribamo krompir, posipamo narezano čebulo, solimo, naribamo sir, dodamo stepeno jajce, zrolamo in damo na pomaščen pekač. Ko smo gotovi premažemo z oljem še po vrhu, pečemo pri 200 stopinjah 1 uro. 10 minut pred koncem jaz vzamem ven, prelijem z vročo vodo po vrhu in dan nazaj not pečt, da je škorja bolj mehka.

Pa dober apetit._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home

Krompirjev štrudl

Napisal/-a crtj-admin » Če Jan 01, 1970 1:00 am

(Prenos iz arhiva)

Na vrh