Napisal/-a juglans » To Apr 08, 2014 12:31 am
Izbet hvala za odgovor. Potem je to to, kar sem napravil pri sebi. Le da nimam zlatega ribeza. Sicer pa, ti je kaj poznano kako sta kompatibilna josta in navadni ribez (rdeči) ?
Zuf fino, torej še malo počakam. Potrpljenje je božja mast, kaj ne.
Sem pa jih sejal v lonec, enako kakor ti že v jeseni in bi po mojem mnenju morali že zdavnaj skaliti. No, če ne, te bom pač še kaj fehtal ....
Izbet hvala za odgovor. Potem je to to, kar sem napravil pri sebi. Le da nimam zlatega ribeza. Sicer pa, ti je kaj poznano kako sta kompatibilna josta in navadni ribez (rdeči) ?
Zuf fino, torej še malo počakam. Potrpljenje je božja mast, kaj ne.
Sem pa jih sejal v lonec, enako kakor ti že v jeseni in bi po mojem mnenju morali že zdavnaj skaliti. No, če ne, te bom pač še kaj fehtal ....