Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sušenje vs. Zmrzovanje čili plodov

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Sušenje vs. Zmrzovanje čili plodov

Napisal/-a dmdm » To Jun 24, 2014 10:16 pm

jaz jih posušim potem pa v dim t.i. "nebesa" Very Happy Very Happy Cool

Napisal/-a seba993 » To Jun 24, 2014 1:43 pm

jaz sem jih sam obral in dal dimit zraven mesa. Nevem pa če je treba narediti še kaj posebnega pred dimnjenjem._________________LP seba993

Napisal/-a vodenka » Ne Jun 22, 2014 3:23 pm

Ali mi lahko kdo približno razloži kako poteka dimljenje saj ima dimnico doma pa bilo res škoda da nebi probala ,ali morda to tako poteka na tak način kot meso ki ga začiniš ,pacaš nekaj tedno potem pa v dimnico da se odcedi in nato dimiš,upam da stem vprašanjem nisem zasmetila.

Napisal/-a mfranc » Ne Jun 22, 2014 2:14 am

Se mi zdi, da jih dimi tudi Dmdm ... Rolling Eyes

LP_________________mfranc

Napisal/-a sqjam » Ne Jun 22, 2014 2:04 am

Odično. Imam dostop na kmetijo kjer prekajajo meso.

Pol se bo pa zadevo zmlelo in dodajalo jedem ^^

Napisal/-a mfranc » So Jun 21, 2014 11:00 pm

Dimljenje imam v petletki; pravzaprav že v drugi Laughing .

Za letos imam hudo reven kompromis, vzgoja Habanero Chocolate (Long), Na bi imeli (pri)okus po dimljenih ... Rolling Eyes .

Živibilipavideli Cool .

LP_________________mfranc

Napisal/-a seba993 » So Jun 21, 2014 9:51 pm

jaz sem jih lani prekadil ko smo kadili meso. Kake 4 dni je bil v dimu pol sem jih pa nad pečjo posušil ker nismo več kadili mesa. So meli blagi okus po dimu._________________LP seba993

Napisal/-a mfranc » Pe Jun 20, 2014 9:57 pm

Napisal/-a sqjam » Pe Jun 20, 2014 9:50 pm

A je kdo dal dal že prekaditi čilije?

Zadeva se imenuje chipotle in gre za dimljene suhe čilije

Napisal/-a Gringo » Če Jun 19, 2014 12:17 pm

Prednost vs. Slabosti?

Na vrh