Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Delicious

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Delicious

Napisal/-a Andreja » Pe Jul 17, 2015 3:32 pm

Napisal/-a brbr » Pe Mar 27, 2015 11:19 am

Pri meni pa ni bilo tako salbo: od 16 posejanih (tvoje seme,Muha, hvala), jih je vzklilo 12. Pikirala sem jih istočasno z drugimi, tako mislim, da so kalili precej izenačeno z drugimi paradižniki._________________naredimo svet lepši

Napisal/-a muha » Pe Mar 27, 2015 10:55 am

Že tretje leto zapored opažam, da seme te sorte zelo slabo kali . Izkupiček je bil manj kot 50 %, iz zemlje se je prikazal kot zadnji, z nekajdevno zamudo. Seme je bilo staro 3 leta.

Imate ostali podobne izkušnje?

Napisal/-a muha » Sr Avg 20, 2014 12:41 pm

Dobro se drži. Res je v tunelu, a je plesen tudi tu pri nekaterih poskušala pobirati davek.



Preden so končali na krožniku:

Napisal/-a muha » So Avg 02, 2014 6:19 pm

Višina: okrog 1 metra
Listje: paradižnikovo
Barva plodov: rdeča
Velikost plodov: srednja, dokaj enakomerna
Čas zorenja od cveta: 60 dni

Slike sledijo

Med bolj odpornimi na plesen. Roden, pri meni poleg Big Beef osnovni paradižnik za solate.

Delicious

Napisal/-a crtj-admin » Če Jan 01, 1970 1:00 am

(Prenos iz arhiva)

Na vrh