Napisal/-a Bicikel » To Jun 18, 2013 11:37 pm
Heh, pravkar sem končal s termično obdelavo male plave ribe (sardele) iz velike modre njive. Nič čiščenja, direkt v ponev. Le potem v grlu zalito z rdečkasto tkočino.
Drugače pa sem včeraj probal en plod paradižnika, ki še ni bil čisto zrel, zato je bil okus povprečen. Si nisem upal šariti in iskati kaj bolj zrelega, že tako sva v bližini rabutala češnje ;-)
Aja, seveda imajo urejeno namakanje, notri v rastlinjaku pa je bilo vroče za cca 40stC. No, saj tako je verjetno tudi sedaj v celinski Sloveniji.
Heh, pravkar sem končal s termično obdelavo male plave ribe (sardele) iz velike modre njive. Nič čiščenja, direkt v ponev. Le potem v grlu zalito z rdečkasto tkočino.
Drugače pa sem včeraj probal en plod paradižnika, ki še ni bil čisto zrel, zato je bil okus povprečen. Si nisem upal šariti in iskati kaj bolj zrelega, že tako sva v bližini rabutala češnje ;-)
Aja, seveda imajo urejeno namakanje, notri v rastlinjaku pa je bilo vroče za cca 40stC. No, saj tako je verjetno tudi sedaj v celinski Sloveniji.