Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Costoluto Fiorentino

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Costoluto Fiorentino

Napisal/-a htf_lover » Ne Avg 07, 2022 12:59 am

Letošnje leto zelo roden in neproblematičen. V prejšnjih letih pa je bil med prvimi, ki so ga napadle bolezni. Vreme močno vpliva na uspeh pri vzgoji rez strehe.
Drugače pa vsestransko primeren paradižnik. Srednje mesnat in sočen.


Napisal/-a Ivčk » Ne Jul 28, 2013 10:04 pm

Kaj pa okus?_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A

Napisal/-a viktorh » Ne Jul 28, 2013 7:33 pm

Dozorel, primeren za semena



_________________Viktorh

Napisal/-a viktorh » Sr Jul 24, 2013 4:27 pm

Costoluto Fiorentino, IND

Plodovi so močno rebrasti, svetlo rdeči, gosto mesnati, sočni in zaradi optimalnega razmerja med sladkorjem in kislino, zelo okusni. Odličen za omake in pripravo sendvičev. /tako piše prodajalec semena/.
Moja rastlina pa takole izgleda:

_________________Viktorh

Costoluto Fiorentino

Napisal/-a crtj-admin » Če Jan 01, 1970 1:00 am

(Prenos iz arhiva)

Na vrh