Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fige v refošku

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Fige v refošku

Napisal/-a MijaLan » To Okt 11, 2016 1:31 am

Oh , Muha to je gotovo dobro. V drugem litru refoška z dvema žlicama sladkorja pa prevremo hruške, da so še čvrste, jih poberemo iz vina in ohladimo, vino pa toliko časa pokuhavamo, da ostane samo še nekaj žlic sirupa. Z njim prelijemo hladne huške.

Napisal/-a muha » Po Okt 10, 2016 4:08 pm

Iz teme o figah:

franci je napisal/a:
Vidim, da je precej ljubiteljev fig. Zame zelo dober recept s figami (če moderatorju ne ustreza kam sem ga uvrstil, naj ga prosim prestavi.)
Fige v refošku: Potrebujemo zelo zrele fige, napolni se ustrezna posoda, prelije z refoškom in počasi kuha, približno 2 uri. Kuhano je, ko vino kar precej povre. Lahko se nekaj časa hrani tudi v hladilniku.

Fige v refošku

Napisal/-a crtj-admin » Če Jan 01, 1970 1:00 am

(Prenos iz arhiva)

Na vrh