Napisal/-a muha » So Nov 30, 2019 12:46 pm
Najprej si preberi par uvodnih stavkov
- tule, za bokaši iz kupljenih mikroorganizmov
in
- tule iz organizmov, ki jih nabereš doma v gozdu,
da boš že imela podlago za pogovor, drugače bo preveč informacij naenkrat.
Za bokaši je uporabna ena in druga varianta, s tem, da moraš fermentirane otrobe iz doma nabranih mikroorganizmov nujno posušiti, drugače po odprtju posode hitro splesnijo.
Kaj več pa na kavici ali v ustreznih temah, da se informacije ne porazgubijo na razne konce.
Najprej si preberi par uvodnih stavkov
- tule, za bokaši iz kupljenih mikroorganizmov
in
- tule iz organizmov, ki jih nabereš doma v gozdu,
da boš že imela podlago za pogovor, drugače bo preveč informacij naenkrat.
Za bokaši je uporabna ena in druga varianta, s tem, da moraš fermentirane otrobe iz doma nabranih mikroorganizmov nujno posušiti, drugače po odprtju posode hitro splesnijo.
Kaj več pa na kavici ali v ustreznih temah, da se informacije ne porazgubijo na razne konce.