Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2016

Odgovori
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Plamenka, jaz sem se odločila samo čimbolj odstraniti obolele liste, pa kako dolgo bo, pač bo. Zdaj jih ne bom zastrupljala._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Stara postaja, saj tudi jaz ne zastrupljam paradižnikov. No, saj jih niti ne morem, ker brez izkaznice niti Cuprablauva ne morem kupiti. Wink Z biosodinim fungicidom sem odpravila plesen, škropim še s kalcijem, protifertom, danes sem z algoplasminom, občasno z neem tonikom, predvsem zato, da se gosenice ne namnožijo...Kar bo, bo. Nekaj ozimnice bom najbrž še uspela narediti, za sproti tudi računam, da bi moralo biti.
Rade

Odgovor Napisal/-a Rade »

Muha, čudovite paradajze imaš na okenskih policah!!!
Se priporočam za kakšnih 10 semen tako rdečih kot tudi rumenih povešavih paradajzov, če bo le mogoče. Imam dolg balkon na hiši in bi takle aranžma lepo pasal na ograjo.

Copatka, berem, da si imela točo na obisku, upam, da si jo dobro odnesla.

Mfranc, pelati Elba so se že začeli sramežljivo barvati._________________kar zraste pač zraste
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Moja edina dozorela "črna ovca", ki čaka na skorajšnje obredno trganje Very Happy .

_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Rade je napisal/a:
Se priporočam za kakšnih 10 semen tako rdečih kot tudi rumenih povešavih paradajzov, če bo le mogoče. Imam dolg balkon na hiši in bi takle aranžma lepo pasal na ograjo.

.

Se bova zmenila - na ZS.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Zoni je napisal/a:
Aye-Aye je napisal/a:
... Si nisem znala razložit, tako da Zoni, hvala! Khmmm, kam je zginil tvoj današnji komentar? ...

Ko mi nekaj pobrišejo, pobrišem še jaz nekaj, da bo na serverju več prostora.

Glej Pogoje uporabe, točka 9. Doslej smo jih administratorji zavestno prezrli, saj je šlo v glavnem za prazne marnje, v bodoče bomo ukrepali.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Muha so to tisti paradajzki, ki si ga dala meni?_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Tisti ja. Whippersnapper (to je krajši, roza) je ravno še v mejah, da se ga da tudi na podstrešju obirati skozi okno. Gold Nugget pa zahteva nekaj več telovadbe Rolling Eyes .

Stara postaja: tisti napis od JŽ prišel kar prav prišel Wink Laughing Laughing .
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

muha, pri tebi bi se pa že splačalo lojtro pristavit... Smile
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Muha, a to moraš imeti našraufna korita na police, da dol ne padejo pod težo pridelka ? Wink

No, jaz sem tudi zelo zadovoljen s svojim mikro-karkoli že-paradižnikom.
Niti pod razno ni tako poln kot vaši balkončkarji, je pa res zelo okusen. Vsaj meni.

Odgovori