Agrolit - Asimine, plodovi, sadike - možnost nakupa

crtj-admin
Site Admin

Agrolit - Asimine, plodovi, sadike - možnost nakupa

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tole temo odpiram izključno z namenom, da bi do asimin prišli tisti, ki si jih želijo pokusiti, pa ne vedo kako do njih. (da v kali zatrem morebitna sumničenja - s ponudnikom nimam nobenih drugih povezav kot sočlanstvo v Gartlcu)

Kopirano odtukaj
matica je napisal/a:
Pozdravljeni vsi forumaši in še posebej Andrej K.
Andrej, da odgovorim na tvoje vprašanje: Asimine bomo letos prvič dali na trg in sicer v Agrolitove poslovalnice: Izola, Nova Gorica,Logatec, Ljubljana Šmartno pod Š.Goro, ljubljana Zadobrova,Litija, Zagorje, Trbovlje, Hrastnik Maribor, Kostanjevica na Krki, Crklje ob krki. Cena bo 4,9 E/kg.
pridelka bo letos cca 2000 kg.Posamezni plodovi bodo po teži od 100 do 500 gr.Zabojčki bodo tehtali od 3-4 kg. Predvidevamo oskrbo od 10.9.2016 do 10.11.2016.Sorte: prima, SunfloWer, Prolific, Mango, Overlesse itd.
....
Nazadnje urejal/a muha 23 Okt 2016 07:45; skupaj popravljeno 3 krat
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Sama sem že naredila plan nakupa, ogledala meni najbljižjo Agrolitovo poslovalnico in sem v nizkem štartu Wink Laughing

Če bo nakup skupinski, se tudi lahko pridružim.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Tudi mene zanima, če je možnost kakega skupinskega nakupa.

Morda pa bi tudi na jesenskem srečanju lahko nabavili kakšen zabojček?

Lepo bodi, Mil
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Z matico sva se pogovarjala o možnosti skupinskega nakupa. Dogovorila sva se, da tukaj zberemo interesente, približne količine in želeno lokacijo. Če bo le možno, bo organiziral enkratno dostavo. Če ne, boste dobili napotek, kje je najbližje prodajno mesto.

Računa pa priti na srečanje 1. oktobra . Takrat bo najboljša možnost za dostavo naročenega, če jih bo le dovolj dozorelo. Zaenkrat pravi še nič ne zorijo.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Ja, bi bilo fino prej kak plod poskusit, da ne sadimo ( relativno dragih ) sadik kar tako na pamet.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Super! Jaz sem tudi zainteresirana za kakšno kilo različnih sort, če se da.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

matica, tudi jaz sem zainteresirana za 1 gajbico različnih sort, če je možno tudi tako.
Hvala !_________________
Slika
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz sem tudi zainteresirana za nakup.

lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Kopiram iz teme o asimini:

matica je napisal/a:
Letos asimine zelo slabo zorijo.krive pa so nizke nočne temperature. Plod se tako ohladi da preprosto ne more hitro zoret. Imamo pa še mrežo,ki jemlje 12-15 % sončnih žarkov. Najprej sem mislil mrežo zviti,pa sem si premislil. Kaj pa če bo toča'? Do sedaj so bile dobavljene asimine v trgovino Agrolit na Studencu v Mariboru,Litiji in Trbovljah. Sedaj je na vrsti Hrastnik,Zagorje,Vrtiček in Šmartno pod Šmarnogoro,nato Nova Gorica,Logatec,Izola,Kostanjevica,Crklje ob Krki.Trajalo bo še najmanj 3 tedne, da bo vse skozi.
Lep pozdrav.
matica
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”