Menjave na Gartlcmaniji 1. oktobra 2016

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Menjave na Gartlcmaniji 1. oktobra 2016

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Gartlcmanija

Menjava rastlin, pridelkov, domačih shrankov ...

Če ima kdo letos tako dobro letino, da ima težave kam in kako jo pospraviti, da ne bo propadla: morda bi se dalo kaj dogovoriti s tistimi, ki jim jo je letos zagodlo vreme v obliki pozeb in toče.

Najbolje, da se interesenti javite kar tule, da ne bo treba brati cele teme o vremenu in kavici.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Pri meni je letos zraslo tako korenje, kot ga še nisem imela. Debelo, hrustljavo, lepe oranžne barve...
Odstopim ga eno kartonsko škatlo- prinesem 1. oktobra-

Lepo bodite, Mil
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Imam polno solate ,rukole ,rediča ,fižola stročjega,peteršilja ,pora špinače ,blitve bom v gajbice naštimala če koga zainterisira lahko prinesem_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Ja, jaz nimam kam z breskvami. Mož ne sme preveč, jaz pa lih kosmatih sadežev ne spravim kaj prida v želodec. Do srečanja bodo že čez rok Smile . Če ima kdo kakšno željo po njih, ga vabim naslednji teden na kavico. Je pa res ena breskev, ampak saj veste kakšne smo, nić ne sme v nič.

Irena
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Vse tri, kar k meni se oglasite. Vse našteto vzamem. Laughing Ampak resno.

Javljam se za korenje.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Jaz pa za rukolo
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prinesem lahko izkopane monbrecije lucifer, belo zeleno hosto, sadike zlatega origana, izkopani nekaj let stari vrtnici Marco Polo in Sterntaler, debelačko s korenino, izkopano triletno snežno kepo, volnati čišljak s korenino, ostalo še dopišem, ko naredim bolj natančen pregled.

Z veseljem pa vzamem kakšno zimsko bučo, kolerabo, korenje, stročji fižol ali paradižnik, če bo kdo takrat še imel kaj od tega viška. Se odkupim s kakšnim domačim shrankom, npr. borovničevo marmelado.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Melona, od buč imam Hokaido in špagetarice. Lahko ti prinesem. Če bo kaka borovničeva marmelada viška, bi jo z veseljem vzela.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Odlično, Plamenka, z veseljem, na juho iz hokaidk smo nori! Špagetarico sem pa lani pripravila dvakrat, pa nam nekako ni šla.
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”