Gringo ponuja

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

No fino, da si zadovoljen. Potem sem jaz tudi. Very Happy

Bijelo sem utrefil čisto po naključju. Že pred leti sem o njej zasledil zapis na spletu, pa potem nikjer več kakšnega vira za nabavo. Dobil sem jo pa od nekega podobnega entuziasta, kot sem jaz. Skratka, imam jo.
Letos sem jo sadil prvič in sem bil z njo lepo zadovoljen, zato sem jih nekaj pustil za seme.
Je pa to spomladanska solata, ki dela do poletja. V vročini pa kar hitro potegne v cvet.

Na ZS mi pošlji naslov.

Za menjavo trenutno nebi ničesar, pa tudi buč ne maram pretirano. Lubenice, melone imam, kumar tudi, pa nasploh vsega dela tudi že preveč, tako da hvala za ponudbo. Morda ob kakšni drugi priložnosti.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Ja fanta imam velko kmetijo in veliko zanimanje za vse vrste solate ki jo z veseljem po delim v vasi ,pa če vama le preveč viška hodi sem pravi kandidat za to Laughing Laughing_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
juglans

vodenka, za tebe bo pa ekstra asortima. Prinesem.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Mene, juglans, tudi zanimajo te tvoje, malček eksotične solate, moram povedati, katere? Hvala, če bo še zame kaj njihovega semena. Embarassed
juglans

bo bo, vsega po malem
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Letos imam res zadosti semena solat, pa kljub temu me mikajo se tvoje, Juglans. Vsake samo malo, ce si za menjavo._________________CARPE DIEM
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Gringo, jaz se priporocam za seme dolgih kumaric, buce golice in buce stambolke.

Posljem lahko seme drobnjaka, zelene in petrsilja.
Gringo

Odgovor Napisal/-a Gringo »

Zmenjeno Novinka!
Pošlji naslov na ZS, ti tam odg. oz. pošljem moj.
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”