Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Svinjska mast

crtj-admin
Site Admin

Svinjska mast

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Od lani decembra imamo precej svinjske masti, ki je ostala od cvretja ocvirkov, in kot zelo očitno kaže, nam jo bo do letos decembra, ko bomo spet klali, veliko ostalo.
Zato že sedaj ponujam naokoli, če bi kdo želel kakšen lonček. Shranjena je ves čas v hladilniku. Zadiši dobesedno ko svinja, ko jo cvreš Laughing
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Jaz se vsekakor priporočam za kakšemn lonček,ob prilki.Hvala
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

Je soljena? Če ni, bi bil intersent, da bi naredil gabezovo in ognjičevo kremo.
lp, Slavc
suzianna

Odgovor Napisal/-a suzianna »

Irenca, jaz bi se tudi postavila v vrsto, če lahko?
Sem že resno razmišljala, da bi pripeljala k hiši kočka, le malo poguma mi še manjka...
Do takrat pa, no, se priporočam Smile

lp
suzianna

Odgovor Napisal/-a suzianna »

Pravkar mi je kapnilo, da smo na strani podarimo (jaz ki se ne morem hvalit z aktivnostjo na forumu pa kar navalim) Embarassed
Irenca, seveda bi se ti oddolžila, tako ali drugače.

Lp
Irenca

Originalnilist, dobiš ob priliki Smile

Slavc, ni soljena, tako da tudi zate bo Wink
Bi me pa zanimal recept za izdelavo kreme Smile

Suzziana, dobiš tudi ti - to, da nisi (še) zelo aktivna, me čisto nič ne moti pri tem, da si v vrsti Wink - itak sem tudi jaz bolj 'ta frišna' Laughing

Mast je v 500 gramskih lončkih od skute.

OB PRILIKI Arrow to je verjetno mišljeno in najbolj primerno kako srečanje ali paradajzfešta, kajne?
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Tudi jaz bi prosila za kremo mast - ognjičevo. Kak liter, ti pa za zamenjavo lahko dam česen.

Irena
Irenca

Irena, velja, dobiš dva lončka Smile
Sicer ne iščem nič v zameno, ampak če že ponujaš česen, se pa ne bi branila kakega stročka. Letos sem namreč prvič sadila česen in me vse okoli domačega česna zelo zanima Wink
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Irenca dogovorjeno, kar povej kdaj bova menjali.
Irena
Odgovori