Agrolit - Asimine, plodovi, sadike - možnost nakupa
-
-
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Takole je z letošnjim nakupom:
Včeraj sva se z matico pogovarjala po telefonu. Letošnja letina bo ravno zadostila povpraševanju. Za nas bo skušal nabrati vsaj 10 kg, toliko, da jih boste lahko pokusili. Ni mi še zagotovo obljubil, da pride, računam pa na to.
Torej, če jih bo uspel prinesti le 10 kg priporočam, da najprej kupute le manjše količine, da bodo prišli na vrsto vsi zainteresirani. Potem pa repete, če bo še kaj ostalo.
Včeraj sva se z matico pogovarjala po telefonu. Letošnja letina bo ravno zadostila povpraševanju. Za nas bo skušal nabrati vsaj 10 kg, toliko, da jih boste lahko pokusili. Ni mi še zagotovo obljubil, da pride, računam pa na to.
Torej, če jih bo uspel prinesti le 10 kg priporočam, da najprej kupute le manjše količine, da bodo prišli na vrsto vsi zainteresirani. Potem pa repete, če bo še kaj ostalo.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Že v temi o asimini sem napisala informacijo, ki mi jo je na srečanju v Podgradu zapal matica. Čez kak mesec bodo v Agrolitovih prodajalnah dobili cepljene sadike asimin. Sortiman mi je ušel iz glave, cena par centov izpod 20 €, za člane Gartlca bo popust. Kakšen in kako se boste dokazali kot člani Gartlca, se morava z matico še dogovoriti. Kak predlog?
-
Edino kar mi pade na pamet je povečanje "gasilske slike" s srečanja - vsaj za tiste, ki smo tam biti.
In rečeš - evo, jaz sem ta tule zadaj - vidi se mi samo desni uhelj malo se hecam
Druga možnost je skrivno geslo .... saj smo v skritem delu foruma, nedostopnega javnosti, ne?
Če pridemo in rečemo: v gartlcu veselem zorijo sladke asimine ....
In rečeš - evo, jaz sem ta tule zadaj - vidi se mi samo desni uhelj malo se hecam
Druga možnost je skrivno geslo .... saj smo v skritem delu foruma, nedostopnega javnosti, ne?
Če pridemo in rečemo: v gartlcu veselem zorijo sladke asimine ....