Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rdeča pesa

crtj-admin
Site Admin

Rdeča pesa

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Na voljo je še 10 kg dobre sladke rdeče pese, pridelane na star kmečki način sredi neokrnjene narave. Ni iz mojega vrta, pri meni ne uspeva.

Cena: 1 € na kg.

Možnost predaje: jutri na Gartlcmaniji ali v torek na ljubljanski "kavici".
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Muha, je ona okrogla ali tipa cilindra? Ni važno, vzamem vso, jutri.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Okrogla. Sladka in mehka. Prinesem torej vseh 10 kg. Da je res dobra in EKO vedo miške, je marsikatera "umetniško obdelana" od njihovih zobkov. Kar pa nič ne vpliva na kvaliteto.

Ne kuhaj je takoj, ker je bila šele včeraj napuljena. Počakaj kak teden, da se še posladi.
Uporabniški avatar
Melona

O, hvala za navdila, bom počakala.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Ravno sem odtehtala dogovorjene količine. Melona , upam, da imaš dovolj velike lonce - največka kapitalka ima okoli 1,30 kg, še par jih ne zaostaja prav dosti Wink Laughing . Za tolažbo: večina je normalne velikosti Very Happy .
Uporabniški avatar
Melona

Madonca, to pa je pesa! Muha, če tvoj sosed ni kak Monsanto, ni nobene panike! Zakurim pod kotlom, če bo treba Wink ! Hvala.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Ni, ni, brez skrbi. Je prava starodobna kmečka grča Wink Laughing . Pravzaprav mi ni sosed, je pa iz sosednjega hriba. In njiva sredi gozda, na davno izkrčeni jasi. Od vseh njivic, ki jih ima, rdeča pesa samo tam tako dobro uspeva.
Odgovori