Menjave na Gartlcmaniji 1. oktobra 2016
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Prinesem:
crtj: Frumuosa Alba, kraški šetraj, origano, baldrijanov pripravek
vodenka: sadiko ajbiša in lepe očke - v grmičku
Ana: trajni majaron (enkrat na kavici si izrazila željo, da bi ga imela)
Plamenka: rdeča pesa
Melona: rdeča pesa
zuf: hoste in eno vrečko solate Posavka - pomladansko darilo Hoferja. Posavka je sicer zimska solata, čeprav na vrečki to ni omenjeno.
Sem še komu kaj obljubila za tokrat?
crtj: Frumuosa Alba, kraški šetraj, origano, baldrijanov pripravek
vodenka: sadiko ajbiša in lepe očke - v grmičku
Ana: trajni majaron (enkrat na kavici si izrazila željo, da bi ga imela)
Plamenka: rdeča pesa
Melona: rdeča pesa
zuf: hoste in eno vrečko solate Posavka - pomladansko darilo Hoferja. Posavka je sicer zimska solata, čeprav na vrečki to ni omenjeno.
Sem še komu kaj obljubila za tokrat?
-
Kate, jaz ti prinesem paket stebelne zelene. Ob zadnjem skupinskem nakupu si je nekdo premislil in je ni želel, jaz pa jo imam še od prej in te ne rabim.
Želi kdo vejice vrtnice, ki je po vsej verjetnosti Christoforo Colombo (hvala Plamenki za določitev). Jo je ravno upravnica rezala zdajle in sem shranila nekaj malega. Če se danes nihče ne javi jo bom dala na kup, kjer so stvari, ki niso rezervirane. Še slika:
Želi kdo vejice vrtnice, ki je po vsej verjetnosti Christoforo Colombo (hvala Plamenki za določitev). Jo je ravno upravnica rezala zdajle in sem shranila nekaj malega. Če se danes nihče ne javi jo bom dala na kup, kjer so stvari, ki niso rezervirane. Še slika:
-
Pozdravljeni
Bili smo v Zg. Savinjski dolini in sem prinesla domov jabolka, potresena za kis. Imenujejo se lesnike. Jaz sem v 10 l vedro narezala jabolk malo čez polovico vedra. Seveda sem jih oprala in očistila vsega grdega. Peške in olupe sem pustila. Nalila skoraj do vrha (3 prste pod vrhom) tople vode in sladkorja dala 20 dkg. Tako so mi povedali, da naj naredim. Pokriti s krpo in pustiti pri miru.
Če bi morda kdo želel teh jabolk, jih lahko prinesem, sicer bodo šle v nič. Sem že ponujala , pa nihče noče.
Tako za cca 2 vedra 10 l bi bilo teh jabolk.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Bili smo v Zg. Savinjski dolini in sem prinesla domov jabolka, potresena za kis. Imenujejo se lesnike. Jaz sem v 10 l vedro narezala jabolk malo čez polovico vedra. Seveda sem jih oprala in očistila vsega grdega. Peške in olupe sem pustila. Nalila skoraj do vrha (3 prste pod vrhom) tople vode in sladkorja dala 20 dkg. Tako so mi povedali, da naj naredim. Pokriti s krpo in pustiti pri miru.
Če bi morda kdo želel teh jabolk, jih lahko prinesem, sicer bodo šle v nič. Sem že ponujala , pa nihče noče.
Tako za cca 2 vedra 10 l bi bilo teh jabolk.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
Darso je napisal/a: |
Pozdravljeni, ponujam: -10 paketov mix semen močvirskih hibikusov, Ana, Ferdo,Aye-Aye, Cinija - 10 paketov semena meterske špinače -armenske kumare 10 paketov - 2 asimine za cepit (če bi mi eno cepil, mu drugo dam) oddano Zuf - aloe vera no name 1 kom. -por in radič Mijalan, Tajana por - Ana, Brbr - 2 sadike štajerske fige -hosta Zuf Potrebujem: - 1 sadiko paulonije (juglans) - 1 sadiko evodije - trajni majaron (juglans) - jagode 1 x rodne debele (10 kom) zuf - jagode bele 1 kos - 1 sadika vitex (navadna konopljika) - crtj Prodam par kozarcev mešan kostanjev med. Če še kdo kaj rabi naj napiše, tudi če sem kaj pozabila.... LP D lp D |
https://picasaweb.google.com/home