Menjave na Gartlcmaniji 1. oktobra 2016

Odgovori
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Imam še nekaj rumenih malin.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Če so ti odveč, bi z veseljem vzela eno ali dve. Embarassed
akira

Odgovor Napisal/-a akira »

Prinesem par izpuljenih sadik/vejic s koreninami snežne kepe, ki raste v obliki grma, če kdo želi, jo dam na stran
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Metuljc, zate in za Ano imam že pripravljeno.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

MijaLan in Ana, vejice vrtnice za potaknit rezervirane za vaju.

Babaco, če se nihče ne javi vzamem maline jaz. Drugače dam prednost komu, ki jih še nima, jaz sem že dogovorjena, da jih dobim.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Ne vem če sem že napisala ali samo mislila napisat Embarassed , če je komu kakšna anemona viška bi jo bila vesela(barva ni pomembna,nimam nobenih).
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

akira je napisal/a:
Prinesem par izpuljenih sadik/vejic s koreninami snežne kepe, ki raste v obliki grma, če kdo želi, jo dam na stran

Akira, jaz bi snežno kepo, prosim!
akira

Odgovor Napisal/-a akira »

MijaLan - snežna kepa bo zate
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Na srecanju 1. oktobra 2016 sem dobila mahonijo, pa se ne spomnim imena darovalke.
Prosim, da se javi, lahko tudi na zs, ker imam nekaj vprašanj glede vzgoje.

Hvala Ana
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Ana, ker ne dobiš odgovor darovalca (verjetno ne bere vsega) glede mahonije ti lahko sporočim nekaj malega. pri meni v Istri je visok grm okrog 2m in nekako enako gre v širino. raste v družbi medvejke in ruja. posajeni so na cca 2m. torej je kar gneča a zelo lepa gneča in je videt, da so zadovoljni. edino ruj se ne obarva tako kot na Krasu in je najvišji. mahonijo obrežem, porežem motečo vejo enako kot poganjke katere vstrajno dela. seveda spet tam kjer so odveč. grm je prekrasen na pomlad ko je poln močno dišečega rumenega socvetja in ga zato zelo obiskujejo čebele. upam, da sem ti pomagala. lpvoda.

PS: sedaj sem opazila napisano "..tudi na ZS". se opravičujem, de se vmešavam._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”