SREČELOV na jesenskem srečanju 2016

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Jaz se tega srečelova tako veselim kot en otrok, taka pač sem.

Šefice srečelova hvala vam
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bom močna kot popaj (sem zadela vrečko špinače) in zdrava ko dren (sem zadela čaje za zimske dni).
Super je bilo. Meni je bilo le škoda, ker je šlo tako hitro in ni bilo časa videti veselih obrazov vseh. Pa zgrešila sem, kdo je zadel lubenico........... Laughing
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Joj, to ste se imeli fino.

Srečelovi so zakon! je je
NadaP

Odgovor Napisal/-a NadaP »

Ja lubenico sem zadela jaz s številko 13, očitno je bila zelo srečna. Otroka sta se je tako razveselila, da so jima kar oči zasijale. Najprej sta jo stehtala 4,5 kg in jo še fotografirala.

Hčerka ni hotela nič drugega za zajtrk ko samo lubenico. Še vedno mi pravi, mami ali lahko še.

Res hvala Juglansu za tako lep dobitek in sladko razvajanje. Lepo nedeljo vsem in hvala za vse._________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Jaz sem od treh srečk dobila dve vrečki kozarčkov s slano in s sladko vsebino. Ravno to letos zelo zelo prav pride. Hvala darovalkama!
V tretji so bili pa živo rdeči majhni čiliji. Malo jih bom pokuhala v jabolčno marmelado (žal sem jaz edini porabnik), nekaj jih bo šlo v zelenjavne in mesne jedi, pa še jih bo ostalo. Hvala tudi za to darilo!
Pa jaz ne bi bila jaz, če ne bi soseda pri mizi, ki je tudi dobil čilije, ampak različnih barv, sfehtala za menjavo in imam sedaj raznobarvne. Za razlago gl. podpis Wink _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Srecelov je res ena super stvar. Ko smo prisli domov, sem sla najprej gledat, kaj smo dobili (na licu mesta ni bilo casa za to - torej le nisem prevec ferbcna). Letos sem zelela poizkusiti mehiske kumarice in povohati hidrilate doma narejene (se odlocam za nakup destilatorja). Cinija in Tiana sta mi oboje prinesli v menjavi in potem sem imela sreco, da sem oboje dobila se na srecelovu. Naslednje darilo je bila koruza in slivov kis in nalepkice. To darilo bi kot prvo ze sama izbrala. In se eno darilce me je razveselilo. Domaca rdeca pesa. Hvala vsem trem._________________CARPE DIEM
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Mi smo na srečelovu prav kuharsko navdahnjeni. Lani je Črt zadel kuharico, jaz začimbe, vložnine in kuhinjsko krpo. Letos pa se je Vitan prav razveselil knjige o peki slaščic, brisačo je vzel Črt, vsi pa smo veseli gladke čajote, ker imamo doma le bodičaste. Super!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Dobila sem set za peko mafinov oz. mini tortic - že dolgo se pripravljam, to je najbrž signal, da se jih bo le treba lotiti. Wink . Rahlo pikantne bučke, kar je eden mojih najljubših namazov na kruhu ali dodatkov k rižu/testeninam in sadiko oleandra. Upam, da ga bom znala uspešno negovati, saj ga pri naši hiši doslej ni bilo. Pa še prijetno pričakovanje, kakšne barve in oblike bodo cvetovi Very Happy .
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Lepo sem se imela med vami. Hvala, sem dobila dva darila od iste darovalke.
Kot bi darovalka brala, kaj rabim in kaj si želim.

Hvala vsem za druženje. Ana
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

NadaP se veselim z vami. Malce me je sicer skrbelo kakšna bo lubenica, saj je že kar pozno in so nekatere pričele gniti.

Sem pa tudi sam zelo zadovoljen z dobitkom, namreč povečal se mi je asortima sadnega drevja. Dobil sem sadiko fige ice crystal. Very Happy

Zelo nas je bilo zanimivo opazovati tekom izdajanja dobitkov, priznam. V nekem trenutku smo se vsi družno usmerili na eno "točko" in z rahlo pričakujočim vznemirjenjem čakali kaj se bo izcimilo.
Vsekakor fina zadeva, ki ne sme izpasti iz prihodnjih srečanj.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”