Gartlcmanija - 2016 - sobota 1. oktober
-
Tri leta nazaj sem prvič prišla na kakšrnokoli srečanje Gartlca. Nobenega nisem poznala in nisem vedela, kako bo sploh izpadlo. Takoj ko sem se parkirala je že k meni priletela ena članica in se predstavila, jaz sem tainta. In potem sem že bila vključena in 'okužena'. In z vsakim letom mi je na tem srečanju bolj lepo. Samo eno napako ima...premalo časa je, da bi lahko z vsemi poklepetala. Ampak saj vsi verjetno opažate podoben 'problem'.
Hvala torej vsem, ki ste kakokroli v soboto prispevali k tako čudovitemu sračnju.
Potica pa je iz moje kuhinje. Pri nas doma jo kar pogosto pečemo v poletnem času. In ponavadi se vsi, ki ne poznajo zgražajo, da kako pa gresta skupaj peteršilj in potica? Pa še sladka kombinacija bi to naj bila. Zato nisem pred pokušnjo želela povedati iz česa je spečena. In očitno vam je bila všeč. Lahko še kdaj ponovimo.
Hvala torej vsem, ki ste kakokroli v soboto prispevali k tako čudovitemu sračnju.
Potica pa je iz moje kuhinje. Pri nas doma jo kar pogosto pečemo v poletnem času. In ponavadi se vsi, ki ne poznajo zgražajo, da kako pa gresta skupaj peteršilj in potica? Pa še sladka kombinacija bi to naj bila. Zato nisem pred pokušnjo želela povedati iz česa je spečena. In očitno vam je bila všeč. Lahko še kdaj ponovimo.
-
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-