Cepljenje proti meningoencefalitisu

crtj-admin
Site Admin

Cepljenje proti meningoencefalitisu

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ljubljanski zdravsteni domovi: Šiška, Bežigrad in Moste-Polje imajo v septembru (27. 28. 29) in oktobru (25. 26. 27.) akcijo cepljenja po izjemni ceni 20 €. Velja tako za otroke, kot odrasle. Izven te akcije je cena odmerka čez 30 €.
Meni se ravno letos izteče 5-letno obdobje in mi je prišlo tole kot naročeno very happy
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Bila sem tam in se obenem pozanimala: lahko pride kdorkoli, od kjerkoli širom Slovenije. Predložiti je treba le kartico zdravstvenega zavarovanja in knjižico o cepljenju (tisti, ki jo že imamo).

Akcija jesenskega cepljenja po znižani ceni poteka že nekaj zadnjih let in predvidevajo, da jo bodo v bodoče še ponavljali.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Zanimiva ˝akcija˝. Ni ravno ˝izdelek˝, za katerega bi si predstavljal, da je to mogoče Confused Jaz imam še kaki dve leti do naslednje doze in upam, da obdržijo tradicijo Smile
Uporabniški avatar
Peter
Kraj: Lucija

Odgovor Napisal/-a Peter »

Verjetno ostajajo zaloge in je rok uporabnosti proti koncu. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Bolj verjetno gre za količinski popust, na cepivo in na storitev. Lahko da nekaj doda tudi zdravstveni zavod, ker je treba pokazati zdravstveno izkaznico. Še vedno je cenejše, kot zdravljenje obolelega.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Spet NOVA AKCIJA po ceni 20 €.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

eh! jaz pa danes že opravil :(
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

V Ljubljani so akcije izgleda vsako leto, bodisi na jesen, bodi na pomlad ali pa obakrat. V mesecih marec/april in september/oktober se splača preveriti v svojem zdravstvenem domu.

Na Zavodu za varovanje zdravja (ali kakor se že imenuje) teh akcij mislim, da nimajo.
Rak

Odgovor Napisal/-a Rak »

Mene je pa kar narava sama cepila pred petintridesetimi leti proti klopnemu meningitisu, in to kar z originalnim klopovim cepivom. Posledice sem preživel, bojda sem zdaj odporen, a kdo bi verjel. Confused_________________Ko si prepričan koliko da veš, hitro spoznaš kako malo je to.

https://get.google.com/albumarchive/105542164406791269945?source=pwa
Odgovori

Vrni se na “Čvek”