Agrolit - Asimine, plodovi, sadike - možnost nakupa

Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Vsem zainteresiranim se lahko na zasebno sporočilo dodeli npr. 8-številčna "koda".
Vsakemu potencialnemu kupcu drugačna. Nato se te kode pošlje v Agrolit-ove trgovine.

Drugače pa vsi lastniki pametnih mobilnih telefonov z internetom, lahko prodajalcu na ekranu naše igračke pokažemo, da smo prijavljeni.

Takole:

Ampak bi bilo pošteno, da člani v tem primeru ne bi dajali svojih gesel za forum naokrog in bi potem npr. 40 muh ali figul po vsej Sloveniji kupovalo asimine. bhuahahaha

...
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Sem dobil namig, da naj bi bili plodovi že na voljo v Agrolitivih trgovinah. Kdo kaj ve? Sem mislil da bomo tu obveščeni...

Glede popusta, bi lahko Matica poslal naprimer muhi nekakšno potrdilo o upravičenosti do popusta. Muha bi nato vsem zainteresiranim poslala le to na ZS in se ga stiska...._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Ja plodovi so že bili, samo so mi tudi rekli da je bila to zadnja dobava. Bil je pa tak sistem, da si moral naročiti koliko plodov bi vzel in so ti toliko dobavili, ni se dalo priti in kupiti. Tokrat je bil verjetno tak sistem, ker je bilo veliko povpraševanje in omejena količina._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

DanielR, imaš prav, količine je bilo "glih za glih". Za nas na srečanju se je moral posebej potruditi, da nas je priključil zraven.

Kot piše v spremnem listu, ki smo ga dobili kupci asimin obenem z zabojčkom, je letos "generalka" za vse, pridelovalca in kupce. Upajmo, da bo vreme naslednje leto naklonjeno in bo letina že obilnejša. Je pa res super, da lahko kupimo okusen eksotičen sadež, ki ni prej prepotoval par tisoč kilometrov v hladilnicah.

Kuponi za popust:
Hvala za vse predloge. Bom razmislila, kateri je najbolj učinkovit in enostaven. Laže bi bilo, če bi šlo samo za eno trgovino, a bomo že rešili tudi ta problem. Še najbolj sigurna varianta se mi zdi, da bi na ZS ali e-pošto poslala kupon, ki si ga natisnete in izrežete. Po možnosti še z imenom in priimkom, potem res ne bo bojazni, da bi zašel v napačne roke.

Pomagalo bi, če bi se mi vsi, ki nameravate sadike kupiti, javili vnaprej - na ZS. S podatkom vred, v kateri trgovini bi jih kupili.

Matica je, kot vidim, podobno kot vrtinova dva prezaposlen z dnevnimi opravki in ne bere redno foruma. Zato sem in bom še delovala kot vmesna zveza, takrat, ko bo to potrebno.
Optimist

Muha, prej je potrebno vedet ponudbo! Katere sorte bodo, kakšno količino lahko eden vzame itd. Jaz naprimer imam namen nabavit še kar nekaj sadik, vendar ne no name varjanta._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Jasno da!

Ni pa na odmet, če so ostale podrobnosti dorečene prej. Lahko, da bi meni potem ostalo premalo časa še za to.

Mirno torej počakajte, da bo objavljena ponudba in šele takrat povejte, kaj in kje bi kupovali.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Danes sem govorila z gospodom Grošljem. Takole sva se dogovorila:

muha predlog:
- interesenti se javijo meni na ZS, po možnosti napišejo še svoje ime in priimek in kje nameravajo sadiko kupiti.
- naredim kupon in jim ga pošljem (ZS ali e-mail), da si ga natisnejo. Seznam kdo in kje bi kupil pa tebi za kontrolo. Na kupon bi dodala še tvojo telefonsko, da bi te v primeru zagate lahko kontaktirali.

matica odgovor:
pozdravljena!
predlog je dober le napisali bi še v kateri izmed poslovalnic,so pavseenako založene in se po intranetu med seboj dopolnjujejo.
Največ je sort Prima in Sunflover ostale pa, če je zmanjkalo naj naročijo in če ne bo letos bo pa spomladi. Povedo naj kaj željo.
Dali bi kakih 7 % popusta. in toliko tudi za gnojilo Bioorganik, ki zagotavlja kot biognojilo najboljši uspeh za dobro rast, saj vsebuje vsa potrebna hranila, tudi mikroelemente in posebno zadevo ki pospešuje razvoj koreninskega sistema. Seveda poleg vode.
Poslovalnice so:
Vrtiček Ljubljana,Šmartno pod Šmarno goro, Agrloit Izola, Nova Gorica, Litija,Zagorje, Trbovlje, Hrastnik, Maribor, Crklje ob Krki, Kostanjevica ob Krki in Litija.
Lep pozdrav!
Franci

Torej: javite se meni na ZS, v odgovoru dobite kupon, s katerim greste v poslovalnico. Če jim tam ne bo jasno, naj pokličejo g. Grošlja.

Pa še to: če posamezna poslovalnica sadike ne bo imela, naj preveri stanje v centralnem skladišču.

Grem "izumljat" kupon Wink
Optimist

Torej sklepam da so sadike že na voljo?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

g. Grošelj mi je danes zatrdil, da jih je v vseh zgoraj omenjenih poslovalnicah dovolj. Če pa jih trenutno nimajo, si jih lahko v kratkem času priskrbijo iz skladišča.
Optimist

V njegovem prvem upisu je bila omenjena tudi meni najbližja prodajalna v Logacu. Sedaj jo ni, pomota?? Prašam da popust ne pokurim brez veze za nafto..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”