Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Žlahtnjenje vrtnic in sejanci
Moderator: Melona
Hvala punce. Prva je še vedno obstojna in lepa, sedaj je osem dni, odkar se je razcvetela. Izgubila je sicer še tisto vonja, kar ga je imela, a vendar ima vrednost.
Tudi druga še vedno ohranja lep cvet. Moram pa jo videti precepljeno, kajti sedaj, taka kot je, ni dovolj dobra. Mogoče je poni takrat zdrobil korenine, saj so bile nekatere korenine precej razcefrane, zato me res zanima pri čem sem. Bo pa gotovo nizka vrtnica in že to bo velika razlika od njene mame.
Doli, če želiš obrži Healer, jaz bom oba vrgla ven, kajti to s cvetenjem je genska napaka.
Od sedaj naprej moram prej dobro preveriti svoje vrtnice, da vidim, ali so sploh dovolj kakovostne._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Tudi druga še vedno ohranja lep cvet. Moram pa jo videti precepljeno, kajti sedaj, taka kot je, ni dovolj dobra. Mogoče je poni takrat zdrobil korenine, saj so bile nekatere korenine precej razcefrane, zato me res zanima pri čem sem. Bo pa gotovo nizka vrtnica in že to bo velika razlika od njene mame.
Doli, če želiš obrži Healer, jaz bom oba vrgla ven, kajti to s cvetenjem je genska napaka.
Od sedaj naprej moram prej dobro preveriti svoje vrtnice, da vidim, ali so sploh dovolj kakovostne._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Drage rožarke, za znoret ponosna oznanjam, da mi je pri American Rose Society, ki po pooblastilu International Society for Horticultural Sciences opravlja registracije imenskih vrtnic, uspelo opravit zaščito imena svojih prvih dveh vrtnic. To zdaj seveda ne pomeni neke svetovne revolucije, ampak na mikrolokalni ravni mojega srca je pa pravi cunami ! Moj priimek bodo še popravili, nagajajo jim Č-ji, ampak sem vam morala takoj povedati, nisem mogla počakati popravka .
Evening Sun je tale:
Indeed pa je tale:
Evening Sun je tale:
Indeed pa je tale:
Melona je napisal/a: |
Drage rožarke, za znoret ponosna oznanjam, da mi je pri American Rose Society, ki po pooblastilu International Society for Horticultural Sciences opravlja registracije imenskih vrtnic, uspelo opravit zaščito imena svojih prvih dveh vrtnic. To zdaj seveda ne pomeni neke svetovne revolucije, ampak na mikrolokalni ravni mojega srca je pa pravi cunami ! Moj priimek bodo še popravili, nagajajo jim Č-ji, ampak sem vam morala takoj povedati, nisem mogla počakati popravka . Evening Sun je tale: Indeed pa je tale: |
Moj poklon in čestitke! Obe sta lepi.