labia se je poslovil
-
-
Sploh ne morem verjeti. Ravno njega sem želel spoznati in se vsako leto spraševal, če bo na Paradajzmaniji. Letos sem mu tudi pisal, kdaj bova rekla kakšno v živo. Koliko znanja je imel - hvaležni smo lahko, da ga je delil z nami. Več nasvetov, ki jih dandanes po sistemu kopiraj-prilepi delijo razni portali v povezavi s paradižnikom, je napisal prav on. Še na stara dva foruma. Ne pozabimo, za voljo koga lahko delimo marsikatero vsebino.
Počivaj v miru. Naj bo svet tam prav tako pisanih barv, kot je bil tvoj do zdaj (in zavoljo tebe, ravno tako naš).
Počivaj v miru. Naj bo svet tam prav tako pisanih barv, kot je bil tvoj do zdaj (in zavoljo tebe, ravno tako naš).
-
Pozdravljeni,
iskrena hvala vsem za lepe besede, misli...
Labia je bil rad z vami in vesel je bil, če je komu s svojim znanjem in izkušnjami lahko pomagal. Žal je usoda hotela, da se njegova pot tu konča.
Z nami bo vedno in povsod kot zimzelena melodija.
Meni pa dovolite, da bom z vami bolj kot bralec, saj sem "prezelena", da bi komu lahko delila nasvete.
evergreen
iskrena hvala vsem za lepe besede, misli...
Labia je bil rad z vami in vesel je bil, če je komu s svojim znanjem in izkušnjami lahko pomagal. Žal je usoda hotela, da se njegova pot tu konča.
Z nami bo vedno in povsod kot zimzelena melodija.
Meni pa dovolite, da bom z vami bolj kot bralec, saj sem "prezelena", da bi komu lahko delila nasvete.
evergreen
-
Dobrodošla Evergreen, tudi branje je zanimivo, prinaša nova znanja._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija