Sadjesned

crtj-admin
Site Admin

Sadjesned

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Danes je možno še naročiti mandarine, limone, grenivke, feijoje, suhe fige na naslednji povezavi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5oH7c3AuSxNpY8EKlmkey7NvLBn9oWVa29tvVTq6H3EoAcw/viewform?c=0&w=1

Mislim, da se lahko date na njihovo listo obveščanja in vam pošiljajo obvestila, kdaj so naslednje dostave.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tole bo pa zanimivo zlasti za tiste, ki letos niste prišli do kakija.

In seveda za vse ostale tudi. Će se ne motim, imate nekateri s tem načinom nabave že nekaj izkušenj.

Rok je do danes zvečer, kdor namerava naročiti, se mora torej kar hitro odločiti. Temo sem zaradi aktualnosti iz Koristnih povezav premaknila na Skupinske nakupe.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Lahko potrdim, da so mandarine in limone odlične. Tudi fige, so izjemno sočne in nič posute s čimerkoli. Poskusila sem tudi feioje, zaradi firbca.

Lahko le priporočim.

Lupinice mandarin so lepo aromatične in bodo, moje, pristale v kandirani obliki, nekaj smo jih že pojedli v šarklju, pa tudi kar tako. Večino kandiranje še čaka, moram pa reči, da jih hranim v sladkornem sirupu, ne na suho.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Citiram:
... da jih hranim v sladkornem sirupu, ne na suho.

Ali to pomeni, da jih po plasteh izmenično s sladkorjem vlagaš v steklen kozarec, ali pa kako drugače?

Z limonami in pomarančami imam izkušnje, z mandarinami pa še ne. Verjetno sta okus in aroma precej slična.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bom "recept" objavila v rubriki Recepti, morda še koga drugega potegne.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”