Srečanje ob kavici - torek, 8. november 2016

Odgovori
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Martinka, tale porodniška je pa hitro minila! No, saj pa je tudi fant že krepko zrastel._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Martinka, upam, da je prvi dan v službi potekal v redu. Škoda, da ne boš več mogla prihajati na srečanja.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Saj bo kmalu junij, pa julij, pa september, ko ni govorilni ur.................
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Joj, tako mi manjkajo tista srečanja Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Kaj če bi eno, izjemoma, naredili na soboto?
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Se povsem strinjam, da se občasno določi druge dneve, da se lahko srečanja udeležijo še ostali člani.

Sicer nisem pristaš sobot v poletnem času Wink ker je to skoraj edini čas, ko se lahko posvetim vrtu, pozimi je pa itak vseeno.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Seveda, kar lotite se organizacije.
Bi pa torkova srečanja vseeno ohranili, za one, ki na druge dni ne morejo, pa četudi bodo srečanja v bolj komorni zasedbi.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz se strinjam, da se torkova srečanja ohrani, če bo pa kdo organiziral še kako srečanje vmes na kak drug dan, bom pa tudi z veseljem prišla, če bo čas.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

originalnilist je napisal/a:
Joj, tako mi manjkajo tista srečanja Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Kaj če bi eno, izjemoma, naredili na soboto?

Kot pravita predhodnici: naj bo poleg torkovih še eno srečanje na kak drug dan, recimo sredi meseca, da si ne bodo sledila prepogosto. Lahko tudi nekje drugje, ne ravno v K8. Dokler ne probamo, ne bomo vedeli.

Kdor se bo lotil organizacije naj samo odpre samostojno temo z datumom, krajem in uro.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Sem za ohranitev torkovih srečanj. Sobota je zame dan, ko sem rada cel dan doma po razburkanem tednu. Zato mi ta dan nikakor nebi odgovarjal za kavico. Tudi petek ne._________________CARPE DIEM
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Se strinjam, da se ohranijo torki.
Lahko se pa doda še kakšna sobota vsake kvart. Ampak, kot je Metuljc že večkrat jasno in glasno povedala, prepušča organizacijo pobudnikom. Tukaj pa se hitro zatakne/ vse konča...
Iskreno povedano se meni tudi ne da organizirat in sem ful vesela, da mi ni treba. Smile
Si pa domišljam, da bi bilo za eno zimsko srečanje na soboto verjetno zadostno zanimanje... Še posebej takrat, ko nas že vse prsti srbijo, kdaj bomo lahko spet sejali/ sadili. :P
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”