Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
Kaj naj rečem, ko tole gledam. Vesela sem za te, hkrati pa, če sem odkrita, priznam, da sem malo fouš, pa reci kar hočeš. Nora sem pač na češnje, potem je kaki, fige, nato pa vse ostalo sadje.
Upam, da mi oprostiš, pa saj pravijo, da kdor prizna, se mu polovico oprosti. Drugo polovico mi boš pa ti oprostil. Hvala
lep pozdrav in obilo sladkanja
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Upam, da mi oprostiš, pa saj pravijo, da kdor prizna, se mu polovico oprosti. Drugo polovico mi boš pa ti oprostil. Hvala
lep pozdrav in obilo sladkanja
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
- Kraj: Domžale
Starejše drevo redno rodi, ostala drevesa pa rodijo drugo leto. Poleti je bilo dosti odpadlih plodov in sem gnojil na list.
Za bujno rast so zaslužne kokoši, ki so v izpustu. Zdi se mi, da so kakiji preveč pognojeni.
Oranžni na sliki je Hiratama, podoben mu je Jiro. Oba sta letos prvič rodila.
Ko sem naredil poletno rez, je Hiratama ponovno zacvetel. Plodovi so ostali, a jih bo zima vzela.
Za bujno rast so zaslužne kokoši, ki so v izpustu. Zdi se mi, da so kakiji preveč pognojeni.
Oranžni na sliki je Hiratama, podoben mu je Jiro. Oba sta letos prvič rodila.
Ko sem naredil poletno rez, je Hiratama ponovno zacvetel. Plodovi so ostali, a jih bo zima vzela.