Šmarna hrušica - skupinski nakup
-
To pojasni ceno
Glede na to, da piše, da jo je najbolje saditi do prve zmrzali, jo bom jaz do pomladi posadila v lonec in postavila v klet, bom videla kako se bo spomladi razraščala, če ne bo ostala še eno leto v loncu, da mi je kdo pomotoma ne pokosi.
Tu je pa verjetno res bolje jo spomladi pristriči, da se bolj razbohoti.
Hvala, aladin, za trud!
Glede na to, da piše, da jo je najbolje saditi do prve zmrzali, jo bom jaz do pomladi posadila v lonec in postavila v klet, bom videla kako se bo spomladi razraščala, če ne bo ostala še eno leto v loncu, da mi je kdo pomotoma ne pokosi.
Tu je pa verjetno res bolje jo spomladi pristriči, da se bolj razbohoti.
Hvala, aladin, za trud!
-
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
Plamenka je napisal/a: |
Z vsemi sem dogovorjena glede oddaje šmarnih hrušic oz. jih oddajam, le MijaLan se ni javila. Ker ne vem, kdaj pride iskat, ne vem ali naj dam sadiki v vodo, v zemljo... Če ima kdo njen kontakt, bi prosila, če ji sporoči, da jo hrušici in trava perjanka čakajo. |
Moram se opravičiti tebi in A. Njemu je šele včeraj mož plačal, jaz pa se ti nisem oglasila. Ves teden sem imela ogromno dela, tako čez palec za dva normalna šihta, povrhu pa sem bila še bolZdjna. Se posipam s pepelom ... hvala kljub temu!
-
Malo gledam bančni račun...
Marjanca U. in Iztok L. se je pridružila še neznanka Mirjam F.L. - naj sporočijo čimprej, katera uporabniška imena imajo.
Sicer pa ste kar pridni, plačila še niso knjižena od dejan84, plamenka (a je plačal Iztok?), nimampojma (sumim da je to Marjanca) in mijalan (verjetno je tvoj mož nakazal včeraj popoldne in bo denar v ponedeljek, razen če ni to plačilo od Mirjam...). Z mil in lpmami pa smo zmenjeni.
Marjanca U. in Iztok L. se je pridružila še neznanka Mirjam F.L. - naj sporočijo čimprej, katera uporabniška imena imajo.
Sicer pa ste kar pridni, plačila še niso knjižena od dejan84, plamenka (a je plačal Iztok?), nimampojma (sumim da je to Marjanca) in mijalan (verjetno je tvoj mož nakazal včeraj popoldne in bo denar v ponedeljek, razen če ni to plačilo od Mirjam...). Z mil in lpmami pa smo zmenjeni.