Lidl - solarni odganjalec polžev

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Čakajo na nov prvi april!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Tamis

Odgovor Napisal/-a Tamis »

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ampak ta je za odganjanje mačk in psov, ne za polže.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

stara postaja je napisal/a:
Če je tako učinkovit kot tisti za voluharja, je še pet evrov preveč,

Prvi april na stran, pri meni je ta za krte deloval. Traja pa res malo dlje, ampak krtek se do letos še ni vrnil.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Zgleda, da so moje živalce bolj potrpežljive in vse vzamejo za dobro. Tisti solarni čudež so mi skoraj prekrili z narovano zemljo Embarassed . Nazadnje smo se sprijaznili in jih jemljem kot biotsko raznovrstnost Laughing ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri nas je tisti za krte tudi deloval. Ta proti mačkom ne, proti srnam pa ne vem če obstaja, ker sem ga že iskala.
Janika

Odgovor Napisal/-a Janika »

Zdravo vsem,
a ima proti srnam že kdo izkušnjo z mačjo meto? Sem že večkrat hotela zapisati mojo izkušnjo.
Jaz sem imela na brežini zunaj ograje vsajeno vrtnico. Seveda mi jo je veselo pasla srna, večkrat letno. Sem slučajno kasneje zraven vsadila eno mačjo meto in srne ni bilo več, pa sem potem dosadila še nekaj mačjih met okoli vrtnice in res srna zadnjih nekaj let vrtnice ni obiskala. Probajte, mogoče je to slučajno, ali pa jih res značilni vonj mačje mete zmoti, pomembo je tudi, da je meta zelena in diši kar precej dolgo v zimo._________________Janika
Odgovori

Vrni se na “Čvek”