Srečanje ob kavici - torek, 6. december 2016

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

ferdo36 je napisal/a:
Skoraj obljubil sem Metuljc,da prideva,vendar je bila moja boljša polovica operirana na očeh in naj ne bi hodila po mrazu.
Lep pozdrav kofetarjem in upam,da se naslednji mesec vidimo! Smile Smile Smile

Čeprav vaju že dolgo pogrešam na "kavicah" vseeno pritrjujem ciniji1 - v upanju, da se vidimo januarja. Do takrat pa pozdrav .
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

ferdo36 je napisal/a:
Skoraj obljubil sem Metuljc,da prideva,vendar je bila moja boljša polovica operirana na očeh in naj ne bi hodila po mrazu.
Lep pozdrav kofetarjem in upam,da se naslednji mesec vidimo! Smile Smile Smile

Ferdo, vse dobro ženi! Na srečanju sta na naju z možem oba naredila velik vtis, zato še bolj upam, da se bodo oči kmalu pozdravile.

Danes imam prvi izpit v Naklem - morda se potem oglasim na hitro na srečanju. Časa za učenje je bilo maaalo ... ampak naredila pa ja bom. Osnove vrtnarske tehnologije, vas kar vidim, vseznalce, kako se valjate od smeha. Držite pesti! Very Happy
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

ferdo36,

škoda da vaju ne bo, vendar je zdravje prvo. Lepo naj se pozdravi.

Irena
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

MijaLan je napisal/a:
Osnove vrtnarske tehnologije, vas kar vidim, vseznalce, kako se valjate od smeha. Držite pesti! Very Happy

Praksa in teorija sta lahko toliko vsaksebi, da izpitov tudi stari mački ne bi naredili brez učenja Embarassed . Saj vemo, kako sejati, saditi , gnojiti, a ko bi bilo treba vse to teoretično utemeljiti, nas bi mnogih zmanjkalo Embarassed .

Že držim pesti!
Irena

Cinija,

obljubila sem ti bele perlargonije, angleške. Bom še malo počakala, ker jih imam naflancane v koritu, da jih izrujem . Imela bom tudi viška naflancanih roženkravtov. Najraje februar, ko so že malo bolj močne rastlinice.

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Irena, a se lahko za roženkravt že kar zdajle postavim v vrsto?

In, seveda, stisnjene pesti za učenko in tople misli za bolnico..._________________naredimo svet lepši
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Irena hvala, ker si se spomnila. Velja za febreuar. Saj bi tudi jaz jih prinesla raje kasneje, pač nimam prostora, žal.
Sem ti morda jaz kaj obljubila?
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Irena

Seveda, Brbr. Škoda, ker sem v službi v Tržiču in mi je Ljubljana postanek do doma - Vrhnika. Bi ti jih natrgala. Jih daš v vodo in vedno odnženejo. Roženkravt je ena tistih rastlin, ki uspeva povsod in vsakemu. Meni je odgnal na vrtu v mrazu, ker sem pozabila nanj. Zima ga je potem unićila, pa vseeno, žilava rožca.
Irena
Irena

Cinija, nič nisi obljubila. Ker vidim, kako lepo skrbiš za rožce, je greh,
da ti jih ne bi nekaj prinesla.

Irena
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Pa sem doma. Najprej se moram odpočiti od Miklavža, ki me je danes "nadlegoval" vse od ranega jutra do poznega popoldneva. Ponoči se mi bo zato zaradi polnega trebuha gotovo sanjalo še o parkelnjih Wink Laughing .

Danes je bilo čisto posebno vzdušje, kajne? Very Happy
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”