Srečanje ob kavici - torek, 3. januar 2017
-
našla sem eksotično vrtnarijo "zeleni zmaj" - ima prezimni in limonin evkaliptus ter smilj pa še veliko drugih reči. rastline so opisane in predstavljene zelo ekzaktno. tudi cene niso hude, pa še pripelje v BTC. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
- Kraj: Rimske Toplice
Voda, v kateri sem skuhala koščke, je bila zelo sladka, skupaj z vodo od namočenih črnih trobent, malo buče, čilija, česna, popra, rožmarina in smetane je nastala zanimiva in zelo okusna, pa malo posebna juha.
bučo sem pretlačila in naredila njoke, skupaj z ostro moko iz trde (durum) pšenice in jajca. Okusni, meni zelo.
Tako da, Novinka, če ne boš vedela kam s kakšnim kosom, se javim.
bučo sem pretlačila in naredila njoke, skupaj z ostro moko iz trde (durum) pšenice in jajca. Okusni, meni zelo.
Tako da, Novinka, če ne boš vedela kam s kakšnim kosom, se javim.
-
Njoki so tudi meni zelo vsec, sem jo pa dala dvakrat v minestro - drugic res ne veliko, pa se vedno jo je bilo prevec cutit. Ali pa ja, presladka. Metuljc - bom probala ob priliki tvoj recept - jaz na kaj takega sama ne bi nikoli pomislila :/
Vsekakor jo bom prinesla, metuljc in lpmami za vaju imam ze v mislih, samo spomnita me za vsak slucaj. Po moje naslednja kandidatka za razrez zadostuje za sest do sedem kosov, tako da je se prostor za kakega kandidata
Vsekakor jo bom prinesla, metuljc in lpmami za vaju imam ze v mislih, samo spomnita me za vsak slucaj. Po moje naslednja kandidatka za razrez zadostuje za sest do sedem kosov, tako da je se prostor za kakega kandidata
-
voda je napisal/a: |
našla sem eksotično vrtnarijo "zeleni zmaj" - ima prezimni in limonin evkaliptus ter smilj pa še veliko drugih reči. rastline so opisane in predstavljene zelo ekzaktno. tudi cene niso hude, pa še pripelje v BTC. lpvoda |
voda, sem našla to vrtnarijo že lani, so mi kupili za rojstni dan rastline - tudi limonin evkaliptus - vse mi je po krajši dobi umrlo
-
-