Srečanje ob kavici - torek, 3. januar 2017

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

našla sem eksotično vrtnarijo "zeleni zmaj" - ima prezimni in limonin evkaliptus ter smilj pa še veliko drugih reči. rastline so opisane in predstavljene zelo ekzaktno. tudi cene niso hude, pa še pripelje v BTC. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Lpmami - ce se bos udelezila februarskega srecanja, ti jo komot prinesem. Ce ne pa marca Very Happy

Okus - kaj vem. Opisi so oh in sploh, je pa meni po okusu veliko boljsih - npr maslena ali hokaido. Je pa Marina di Chioggia lepsa Very Happy
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Voda, v kateri sem skuhala koščke, je bila zelo sladka, skupaj z vodo od namočenih črnih trobent, malo buče, čilija, česna, popra, rožmarina in smetane je nastala zanimiva in zelo okusna, pa malo posebna juha.
bučo sem pretlačila in naredila njoke, skupaj z ostro moko iz trde (durum) pšenice in jajca. Okusni, meni zelo.
Tako da, Novinka, če ne boš vedela kam s kakšnim kosom, se javim. Wink
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Njoki so tudi meni zelo vsec, sem jo pa dala dvakrat v minestro - drugic res ne veliko, pa se vedno jo je bilo prevec cutit. Ali pa ja, presladka. Metuljc - bom probala ob priliki tvoj recept - jaz na kaj takega sama ne bi nikoli pomislila :/

Vsekakor jo bom prinesla, metuljc in lpmami za vaju imam ze v mislih, samo spomnita me za vsak slucaj. Po moje naslednja kandidatka za razrez zadostuje za sest do sedem kosov, tako da je se prostor za kakega kandidata Very Happy
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

voda je napisal/a:
našla sem eksotično vrtnarijo "zeleni zmaj" - ima prezimni in limonin evkaliptus ter smilj pa še veliko drugih reči. rastline so opisane in predstavljene zelo ekzaktno. tudi cene niso hude, pa še pripelje v BTC. lpvoda

voda, sem našla to vrtnarijo že lani, so mi kupili za rojstni dan rastline - tudi limonin evkaliptus - vse mi je po krajši dobi umrlo Crying or Very sad Crying or Very sad
voda

figula, kaj to pomeni, da so rastline kljub dobri prezentaciji slabe? lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

voda, da ne bi naredila krivice, lahko rečem, da ne vem.
Če bi mi vse rastline umirale, bi lahko trdila, da sem sama kriva, ker jih napačno negujem. Ker pa mi na splošno sadike uspevajo (posajene iz semena), lahko samo špekuliram, da jim je zmanjkalo kakšnih posebnih dodatkov in so .....
voda

figula razumem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”