Fige za -20 C od palmi.bg

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

OK. Torej imamo še +2 zate in +1 bo vzel dafo.

Zato bo tudi ferdo36 dobil čisto ekstra komad in je mojih še vedno 4.

Skupaj komadov = 28 fig + 8 posebnih želja = 36 = 2*16 + 4.

Te 4 bodo sicer obračunane za transport po tarifi, kot da jih je 5, ampak to vendarle ni neka katastrofa.

KONEC želja.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Naročilo je oddano in plačano.

Imam pa še nekaj pogajanj, ker so dodatne želje (citrusi in ostale ne-fige) kot kaže po kosu težje od fig in naj bi zato, čeprav jih je po številu malo, padle v tavisoko tarifo, tako kot da bi pri figah šlo za 16 komadov.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

OK, kje smo:

dodatne želje so razbile izračunani model, predvsem citrusi, kajti ti so težji (3 kg namesto 2 kg).

Zato mečemo citruse ven iz tega naročila.

Za koga ima to posledice: figula, dafo, turnogo.

Žal mi je, vendar zaradi svojih drugih zadev ne zmorem zdajle koordinirati še enega posebnega samo temu namenjenega naročila. Eni dodatni želji sem se tudi sam odpovedal.

Vsi naročniki prvotnega cilja, torej fige, pa boste normalno prišli do svoje robe.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

OK pa se še tule pofočkam za 1 figo. Very Happy_________________
Slika
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

OK, si že bila vključena v naročilo, tako da vse v redu.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Ta stric bo zdaj pripravil pošiljko in sporočil, ko gre na pot.

Za citruse, ki ne bodo v paketu, je v roku 10 min naredil refundacijo, tako da vse poteka zelo korektno.

Vreme se v Bolgariji giblje podobno, kot se pri nas, torej skozi nadaljevanje tedna pričakujejo prijetno ogrevanje, kar bo ravno prav za potovanje.

Omenil sem mu, da imam pretresljive izkušnje s pošiljanjem rastlin po EU, pa pravi, da garantira dostavo v roku tedna po odpošiljanju.
katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Eno "butasto" vprašanje:kje skladiščiti te fige in kdaj jih boste sadili v zemljo ven?
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Postavis na stopnisce..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

... Klet, garažo... Nekaj nezakurjenega, pa vendar ne zmrznjenega, za svetlobo pa ti je vseeno, tudi če je tema, dokler ne boš opazila, da hoče poganjati. Ne gnojiš, ne zalivaš razen tolko, da se totalno ne izsuši (se pravi na par tednov malo pljuneš not Smile, pustiš počivati.

Ko pa se zbudi - to so relativno majhne sadike, tako da ni po moje nič narobe, če letos sploh še ne grejo na prosto v zemljo, temveč ostanejo v loncu / sodu / ... in jih sadiš pomladi 2018 (ali pač jeseni 2017, kakor se ti bodo razvijale).
katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

Hvala obema. Imam preveč zakurjeno/premajhno hišo zato, da bi jo imela na stopnišču/garaži. Jo bom dala k tašči v klet. Laughing
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”