Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2017
-
- Kraj: Domžale
Pri meni je vse še na nivoju 2 kličnih listov. No, pri nekaterih se na vrhu že nakazuje "špička", tako da do sredine februarja pričakujem prva dva prava lista.
Satan's Kiss in Basket of Fire sem sejal pred enim mesecem, sploh slednji je poteboval več kot 20 dni, da je vzklil.
Dva rdeča Jalapena, ki pa sem ju sejal okoli 20. januarja, pa nakazujeta hitrejšo rast. Seme je vzklilo v 8-10 dneh.
To je to pri meni letos. Več ne mislim sejati. Ne potrebujem toliko "ogorčenosti".
Satan's Kiss in Basket of Fire sem sejal pred enim mesecem, sploh slednji je poteboval več kot 20 dni, da je vzklil.
Dva rdeča Jalapena, ki pa sem ju sejal okoli 20. januarja, pa nakazujeta hitrejšo rast. Seme je vzklilo v 8-10 dneh.
To je to pri meni letos. Več ne mislim sejati. Ne potrebujem toliko "ogorčenosti".
Andrej Banko je napisal/a: |
Me res firbec matra, kakšni specialni prijemi so to, da paprika/čili v 35 dneh toliko zraste ?! |
Dan po prazni luni sejano.Prijateljica, ki se malo ukvarja z astrologijo pravi, da takrat ko gre luna gor takrat se seje. Pa sem se že lani prepričal, da je nekaj na tem. Pa v nočnem času so po neonkam 8h. Pa prava zemlja . Vse kar je že znano nič na novo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
pajo je napisal/a: |
...Pa v nočnem času so po neonkam 8h. ... |
pajo je napisal/a: |
... V nočnem času mi lučke ker ponoči ne kurimo vse skupaj lepo ogrejejo 25 stopinj. |
Lahko sklepam, da se rastline ogrevajo z neonkami - navadnimi? Ali je celotna resitev kompleksnejsa? Se zdajle sicer ne spomnim, mogoce si pa kje ze vse opisal.
Lp.
mravlja je napisal/a: | ||||
Lahko sklepam, da se rastline ogrevajo z neonkami - navadnimi? Ali je celotna resitev kompleksnejsa? Se zdajle sicer ne spomnim, mogoce si pa kje ze vse opisal. Lp. |
Sem že lani objavil pa ni problema. Navadne neonke 12 kom strošek na cel mesec med 5 - 6 € nič več. Regal 2 x 2 x 0,80 m.
_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.