Fige za -20 C od palmi.bg

Odgovori
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Nisem zasledil, da bi se že kaj dogovarjal o plačilu in prevzemu??_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ko bo tu, bo postalo aktualno... V tem trenutku še ne vem, v kolikšni meri bom lahko aktiven pri razdelitvi, ker še nisem čisto na jasnem glede zdravja. Ampak tudi to naj bi se prek prihajajočega tedna razjasnilo.
ant

Odgovor Napisal/-a ant »

No saj vreme se bo v tem tednu otoplilo, zdravje pa upam, da se povrne čim prej.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Fige naj bi šle na pot jutri, kar verjetno pomeni, da bodo prispele nekoč v naslednjem tednu.

Kako bi bilo potem z razdelitvijo...

* Naslednji teden je zadnji pred ljubljanskimi šolskimi počitnicami (27.2.-3.3.). Med počitnicami bomo mi v MS, vključno z vikendoma (24.2.-5.3.). Fige bodo tačas počakale (po prejemu zalite) v garaži na Lavrici (5-10 C). Če pa bi kdo do svojega primerka želel priti pred počitniškim tednom, se lahko oglasi in dvigne.

* Ker je prognoza za zdravje postala dobra, lahko v tednu po počitnicah (torej po 3.3.) naredimo neko mini srečanje, na katerega dostavim preostale fige.
ant

Odgovor Napisal/-a ant »

Jaz se skoraj vsak dan vozim mimo Lavrice in bi se lahko oglasil, ko pridejo fige. Nas obvestiš, ko bodo pri tebi?
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Ja komot. Zdaj vidim, da se je spremenil status naročila. Pričakujem, da se pojavijo v prvi polovici naslednjega tedna.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Jaz sem cel naslednji teden odsoten zato prosim nekoga, da prevzame in založi denar zame v kolikor si boste že delili. Plamenka mogoče?

Če ne, pa bi mogoče lahko prevzem izvedli na prvem naslednjem kofetkarskem srečanju.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz bi tudi drug teden prišel po figo. Pač javi ko bo, pa bomo videli._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Bicikelj!
Bom jaz prevzel,če bo treba._________________Narava vse povrne!
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin

Ekola, fige šle na pot.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”