Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

vodni kefir

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

figula je napisal/a:
Ne bom metuljc, ker po drugi strani ima moj kefir v sebi sipino kost, ki mi jo nalaga v kosti. Wink

Saj pravim, delovanje v živem organizmu je drugačno Confused in samo poigravam se z idejami Laughing

A je to potem že GSO figula? Shocked
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Tako je!
Kot vsak nori znanstvenik delam poskuse na sebi, da mi kot sipi zrastejo lovke, s katerimi bom lahko multi opravilna Cool

Na eni gredi bom sejala, drugo bom plela, tretjo okopavala, četrto sadila, s peto lovko bom pa moža crkljala Laughing Laughing
juglans

Hudirja! Kje se pa dobi te kosti? Laughing
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

V sipah Smile
juglans

Aha. oh god
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

figula je napisal/a:

Na eni gredi bom sejala, drugo bom plela, tretjo okopavala, četrto sadila, s peto lovko bom pa moža crkljala Laughing Laughing

In kaj boš z ostalimi 5 lovkami? Question
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

heheh, lahko mi verjameš, da imam polno idej Idea
Odgovori