Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik semena - iščem, menjam

orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ooo, zupka srčki lepo pozdravljena . Kako lepo, da si se oglasila. Very Happy
Stupice imam samo par že starejših semenčkov, ki ne vem, če še kalijo, ampak vem pa, da jih imajo nekatere forumašice, ki ti jih bodo z veseljem podarile.
Večkrat sem se spomnila na tebe ! pozdrav_________________
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ja, zupka je bila aktivno z nami že pred leti. Tisti, ki ste takrat hodili na srečanja, se je gotovo spomnite. Je tudi avtorica imena Zeleni krog za zadnje čase zelo aktivno samooskrbno skupnost. Pred desetletjem približno smo na starem forumu med več predlogi izglasovali ravno njenega. pozdrav
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

zupka je napisal/a:
Ali ima morda kdo seme paradižnika Stupice. S tem paradižnikom sem bila zadovoljna, saj je zelo zgoden.

Žal nimam Sad .
Res upam da najdeš.
Če pa ti lahko z kakšno drugo sorto pomagam,pa javi._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Orhy, tudi stara semena paradižnikov lepo kalijo. Lani sem sejala Stupice iz leta 2009, pa so vzklili.
Zupka, če še nisi dobila željenih semen, mi piši na ZS.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Plamenka misliš, da so še kaljiva semena iz leta 2013 ?
So pa lepo shranjena v map'ci, v temi in na suhem. Tako starih semen paradižnikov, sama še nisem probala sejati.
Čiliji iz leta 2013 mi niso skalili. Sad_________________
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Orhy, pri čilijih in paprikah kaljivost pade zelo hitro, paradižniki so pa kaljivi precej dlje. Če so moja 7 let stara semena vzklila, bodo tudi tvoja, ki so stara 4 leta.
katyusha

Odgovor Napisal/-a katyusha »

Notranjka hvala grem pogledat Smile
zupka

Odgovor Napisal/-a zupka »

Hvala muha za tako lepo predstavitev. Vidim, da ste na forumu še vedno čudoviti ljudje, ki ste pripravljeni pomagati ljudem v stiski s svojim znanjem in razpoložjivim materialom. Obljubim, da bom zopet aktivnejša ter pomagala forumašem tudi s svojimi bogatimi izkušnjami.
katyusha

Da se še javno zahvalim Notranjki za semena. Še enkrat hvala.
lp Katjuša
katyusha

Pozdravljeni!
Kar nekaj semen sem že dobila, vendar še nekaj jih pa iščem. Ima morda kdo semena teh paradižnikov:
rinaldo
opalka
romeo
chocolade cherry
wooly blue jay
native sun
palmira north italian
red robin
hawaiian pineapple
giant belgium
Za kakršno koli od teh semen bom izredno vesela in hvaležna. V zameno pošljem kuverte in ZIP vrečke.
Hvala
Lp Katjuša
Odgovori