Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Citrus
katarinav je napisal/a: |
Kdo ve, kaj več o sibirski limoni? http://www.staresortesemena.com/proizvod/sibirski-limun-sadnice/ |
To je Poncirus trifoliata - trolistna citrona._________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran.
Apple a day keeps the doctor away.
-
brbr je napisal/a: |
Ali mogoče kdo tukaj ve, katero sorto limonovca bi človek lahko gojil zunaj na naši obali. |
Mayer ali Lsboa, podlaga poncirus trifoliata. Mislim da imajo obe v Agrariji v Kopru. Pri meni je bilo Januarja cel teden -3 do -4 ponoci, caz dan je slo nad 0. Zadnji dan pa -6 z mocno burjo. Pa so vse prezivele, limone, mandarine, klementine in pomarance. Pa nic jih nisem zavijal ker je tako pihalo da mi je por populilo. Ce bi imel zavite bi mi jih pomoje izruvalo
Hvala za odgovor. Prijateljica ne ve, katero sorto limonovca imajo pri njih. Je že stara rastlina. Dobili so jo iz Metkovića (imajo tam znance). Zdaj so tam naročili tudi sadike za nas. Posaditi mislim tri trastline. Pa še to ne bo dovolj za našo samooskrbo (se bojim), ker porabimo najmanj limono na dan.
Opozorili so me, da naj jih posadim tako, da jih pozimi ne bo obsijali jutranje sonce...
Ha, sploh si ne predstavljam, kako mora pihati, da izruje por _________________naredimo svet lepši
Opozorili so me, da naj jih posadim tako, da jih pozimi ne bo obsijali jutranje sonce...
Ha, sploh si ne predstavljam, kako mora pihati, da izruje por _________________naredimo svet lepši