Immengarten Jaesch - čebelje in druge rastline
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Dren je super - tako užitni (zgoden) kot okrasni (z rumeno ali rdečo skorjo in potem še "divji" sanguineum, vse to pa cveti po akaciji). Za hamamelis nimam izkušenj. Načeloma so glavne delovne akcije zgodnje pomladi na drenu, vrbah in leski, potem je pa že regrat, mrtva kopriva in sadno drevje začenši s familijo prunus.Nazadnje urejal/a crtj 23 Feb 2017 11:16; skupaj popravljeno 1 krat
-
juglans,
hoces reci, da je tudi drenov cvet "trpek in grenak"? Po splosnih karakteristikah drena bi moral biti nekako "zdrav", ali ne ?
Take na prvi pogled "neresne" misli so mi porajale vprasanje, kaksni so ucinki posamezne rastline, cvetja,... na cebelo/cebele. Ali kdo boljse pozna to podrocje?
Cebelarji, poznate mogoce kako dobro literaturo?
crtj,
verjetno je pa pomladi cebelam akacija prva pomembnejsa pasa?
hoces reci, da je tudi drenov cvet "trpek in grenak"? Po splosnih karakteristikah drena bi moral biti nekako "zdrav", ali ne ?
Take na prvi pogled "neresne" misli so mi porajale vprasanje, kaksni so ucinki posamezne rastline, cvetja,... na cebelo/cebele. Ali kdo boljse pozna to podrocje?
Cebelarji, poznate mogoce kako dobro literaturo?
crtj,
verjetno je pa pomladi cebelam akacija prva pomembnejsa pasa?
-
-
preberi si pod naslovom - medonosne trajnice. jaz bom letos posadila, poleg že rastočih, veliko različnih ožepkov, pri tem mislim na količino rastlin. (Agastache Lemon Hyssop, Agastache rugoza ali korejska meta, ožep Hissopus officinalis), te poleg ostalih že kukajo iz posod. to so trajnice in cvetijo od poletja do zmrzali (na vrečkah vse piše). seme dobiš v Kalii. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
voda je napisal/a: |
preberi si pod naslovom - medonosne trajnice. jaz bom letos posadila, poleg že rastočih, veliko različnih ožepkov, pri tem mislim na količino rastlin. (Agastache Lemon Hyssop, Agastache rugoza ali korejska meta, ožep Hissopus officinalis), te poleg ostalih že kukajo iz posod. to so trajnice in cvetijo od poletja do zmrzali (na vrečkah vse piše). seme dobiš v Kalii. lpvoda |
Korejska meta zažiga za čebelice
FORUM še vedno nima svoje niti za medonosne rastline????
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
paprika je napisal/a: |
FORUM še vedno nima svoje niti za medonosne rastline???? |
Kako da ne
Samo prispevkov ni .