Šmarna hrušica - skupinski nakup
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
aladin je napisal/a: |
Malo gledam bančni račun... Marjanca U. in Iztok L. se je pridružila še neznanka Mirjam F.L. - naj sporočijo čimprej, katera uporabniška imena imajo. Sicer pa ste kar pridni, plačila še niso knjižena od dejan84, plamenka (a je plačal Iztok?), nimampojma (sumim da je to Marjanca) in mijalan (verjetno je tvoj mož nakazal včeraj popoldne in bo denar v ponedeljek, razen če ni to plačilo od Mirjam...). Z mil in lpmami pa smo zmenjeni. |
Tako je, sem ti poslala ZS, ponavadi v pozdravu napišem LP Marjana, nisi dobil?_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
-
- Kraj: Domžale
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Zdaj so pri novih lastnikih vse sadikice, ki nam jih je priskrbel Aladin. Včeraj sem se oglasila pri njem in prevzela svoji naročeni dve. Žal je mene priganjal čas, ker težko vozim ponoči, in njega njegove obveznosti, tako da nisva utegnila nič poklepetati ali si kaj ogledati.
Sem pa odšla osvežena z napitkom iz grozdja (ledena trgatev ) in mandarin - res dobro!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Sem pa odšla osvežena z napitkom iz grozdja (ledena trgatev ) in mandarin - res dobro!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
dejan84,
brez skrbi, kmalu bo... moja lamarckii-jeva - kupljena doma, prezimljena v loncu v kleti, posajena pred enim mesecem - ze nakazuje "belino" cvetov.
So pa Smokey in Ballerina, tudi Forestburg, kot kaze, zgodnejse in dobivajo prve liste in cvetove, zadnji dve sta posajeni zunaj ze kar nekaj let.
brez skrbi, kmalu bo... moja lamarckii-jeva - kupljena doma, prezimljena v loncu v kleti, posajena pred enim mesecem - ze nakazuje "belino" cvetov.
So pa Smokey in Ballerina, tudi Forestburg, kot kaze, zgodnejse in dobivajo prve liste in cvetove, zadnji dve sta posajeni zunaj ze kar nekaj let.
-