Srečanje ob kavici - torek, 4. mali traven (april) 2017
-
pridem tudi jaz prinesem nekaj semen (sami si boste postregli):
1. kloščevec (ricunus)
2. gaillardia (kokarda)
3. vrtni mak enormno velike (pametne) glave-Metulj pravi, da ni nujno, da bo v drugič (tako pametan) takšen
4. tegetes (nižji rumeno-temnordeč)
5. ajbike
6. Sonceluna - seme perile (vrtna kopriva) in muškatna k. (rastlina)
6. Albizia julbrissin (japonska mimoza) za Figulin novi rastlinjak
7. verjetno še kaj, kaj se seje aprila
rastline:
1. cca 5 ukoreninjenih rastlin pravega plezavega jasmina-dišečega (korenine vleče od Muhe iz leta ohoho) - Kate zdi se mi da si se ga ti želela
2. Muha - grmiček rožmarina, ker ji je pomrznil in divji por (a je sedaj izredno grd, saj ima vse vršičke popolnoma rumene-izredno suho je)
3. originalnilist - ajanija in eno muškatno k.
4. Metuljc - mirodijski šopek in nekaj zelenjavnih rastlinic
5. Pika - divji por (beri enako kot pri Muhi)
6. nekaj oljčnih vej za Mil
6. katarinav a ti prideš na srečanje?
če sem kaj obljubljenega izpustila me spomnite, lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
1. kloščevec (ricunus)
2. gaillardia (kokarda)
3. vrtni mak enormno velike (pametne) glave-Metulj pravi, da ni nujno, da bo v drugič (tako pametan) takšen
4. tegetes (nižji rumeno-temnordeč)
5. ajbike
6. Sonceluna - seme perile (vrtna kopriva) in muškatna k. (rastlina)
6. Albizia julbrissin (japonska mimoza) za Figulin novi rastlinjak
7. verjetno še kaj, kaj se seje aprila
rastline:
1. cca 5 ukoreninjenih rastlin pravega plezavega jasmina-dišečega (korenine vleče od Muhe iz leta ohoho) - Kate zdi se mi da si se ga ti želela
2. Muha - grmiček rožmarina, ker ji je pomrznil in divji por (a je sedaj izredno grd, saj ima vse vršičke popolnoma rumene-izredno suho je)
3. originalnilist - ajanija in eno muškatno k.
4. Metuljc - mirodijski šopek in nekaj zelenjavnih rastlinic
5. Pika - divji por (beri enako kot pri Muhi)
6. nekaj oljčnih vej za Mil
6. katarinav a ti prideš na srečanje?
če sem kaj obljubljenega izpustila me spomnite, lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
voda, ti zlata
Vse tvoje rastline mi lepo delajo, razen mirte, ki je umrla. Na splošno mi mirte nagajajo.
Tvoja pasijonka je skuštrana velikanka, glicinija nas veseli s cvetjem (letos še ne), lovorji še tudi migajo, .... res morem malo poslikat, da boš videla
Če si lahko prosim dovolim rezervirati 1 dišeči jasmin
Bom sigurno kaj našla zate, čeprav nič ne rabiš
Vse tvoje rastline mi lepo delajo, razen mirte, ki je umrla. Na splošno mi mirte nagajajo.
Tvoja pasijonka je skuštrana velikanka, glicinija nas veseli s cvetjem (letos še ne), lovorji še tudi migajo, .... res morem malo poslikat, da boš videla
Če si lahko prosim dovolim rezervirati 1 dišeči jasmin
Bom sigurno kaj našla zate, čeprav nič ne rabiš
-
punce seveda dobite jasmin, samo pozor ta je občutljiv na mraz in ga morate pospraviti čez zimo enako kot limone. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-