Pobiralec polžev

crtj-admin
Site Admin

Pobiralec polžev

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

metuljc je napisal/a:
Na mladih svet stoji, pravijo: TUKAJ!

Kar se v svetu inovacij žal rado prepogosto zgodi, se je tudi našim petošolcem: industrijski vohuni so izkoristili njihovo raziskavo. Pred kratkim je z njeno pomočjo prišel na trg na Kitajskem izdelan robotek, imenovan snake duck. Iz dobro poučenih virov sem izvedela, da ne bo dolgo, ko se ga bo dalo kupiti tudi pri nas. Nekateri centri že zbirajo prednaročila. Deluje na baterije, premika se z gosenicami, plen pa prepoznava tako, da mu vstavimo disk z njegovo fotografijo. Zaenkrat je velikost in oblika prirejena za lov na španske lazarje, z malo predelave bo uporaben tudi pri obiranju koloradskega hrošča in še marsikaterih drugih škodljivcev.

Ne dvomim, da bo dobrodošel pomočnik v kmetijstvu in vrtnarstu in zmanjšal potrebo po uporabi kemičnih sredstev. Delite to koristno informacijo naprej, saj bo verjetno prva pošiljka v hipu razgrabljena.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vau, kaj vse znajo narediti! Shocked Laughing Jaz sem pa ravno nabavila Sluxx za 2 leti! butnglava
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Muha, kako nas razveseliš vsako jutro na ta datum bhuahahaha palec gor sila si!!

Bom pohitela in v prednaročilu kupila 3 komade Cool
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Priznam, da sem za nekaj trenutkov poprijel. Mislim reči, razmišljal kako bi lahko takšna reč dejansko funkcionirala, kupoval je pa nebi, ker na prvo vprašanje nisem dobil zadovoljivega odgovora.
Seveda, šele potem sem ugotovil kateri datum je.

Vsekakor lepo presenečenje muha. Laughing
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Ker imam licenco za vzrejo in prodajo rdečih polžev bi tudi jaz naročil 5 kosov.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Muha, sem že mislila, da si letos pozabila na prvoaprilsko akcijo (šele zdaj sem prebrala, ker nisem pričakovala, da je ta pravo) Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

Jaz sem novici takoj verjel ko sem jo prečital. Pri skupnem zajtrku sem to povedal še drugim in se mi je tašča začela smejati češ kaka budala sem. Ampak napisano je tako verodostojno da bi še kak pametnejši od mene lahko nasedel. Ne boste me več bom bol pazil u prihodnje.
elstar

Odgovor Napisal/-a elstar »

Ampak, ali niso španski lazarji na rdečem seznamu ogoroženih živalskih vrst??
Tonček

Odgovor Napisal/-a Tonček »

To bi bilo pa prav čudno skoraj ne morem verjeti. A se mogoče kdo heca?
Odgovori

Vrni se na “Čvek”