Znamke
-
- Site Admin
Znamke
(Prenos iz arhiva)
-
Pozdrav vsem!
Mogoče sem že kdaj omenil, ali pa tudi ne... Zbiram znamke, čisto ljubiteljsko., večinoma vsepovprek (slovenske, tuje, razni motivi...); nisem specializiran.
Glede na prazničen čas, v katerem smo, ko gre naokrog precej pošte, kroži tudi precej znamk. Če komu ni odveč izrezati znamke iz kuverte ali voščilnice (ko/če jih po prazniki vržete stran), se lepo priporočam. Tudi najobičajnejše so dobrodošle... jih pa zamenjam, ko je priložnost.
(Če pa še kdo zbira znamke, pa na kakšni pijači zamenjamo )
Lep preostanek praznikov!
Mogoče sem že kdaj omenil, ali pa tudi ne... Zbiram znamke, čisto ljubiteljsko., večinoma vsepovprek (slovenske, tuje, razni motivi...); nisem specializiran.
Glede na prazničen čas, v katerem smo, ko gre naokrog precej pošte, kroži tudi precej znamk. Če komu ni odveč izrezati znamke iz kuverte ali voščilnice (ko/če jih po prazniki vržete stran), se lepo priporočam. Tudi najobičajnejše so dobrodošle... jih pa zamenjam, ko je priložnost.
(Če pa še kdo zbira znamke, pa na kakšni pijači zamenjamo )
Lep preostanek praznikov!
-
Ah, ne, ne . Začel sem enkrat v začetku osnovne šole in po par letih nas je bilo že kar nekaj (je postalo popularno na šoli). Večina jih je nehala, meni je pa čisto preveč všeč - po eni strani lepe slikce, po drugi imam že sicer precej izrazit nabiralniški nagon .
Se priporočam, figula, ampak ne si preveč ˝trgati od ust˝, lahko te še kdaj zapopade želja po vnovičnem bolj resnem zbiranju.
Se priporočam, figula, ampak ne si preveč ˝trgati od ust˝, lahko te še kdaj zapopade želja po vnovičnem bolj resnem zbiranju.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz sem včasih zbirala znamke. Za vse sem na pamet vedela, katere imam...Imam jih nekaj albumov. In eno škatlo, v kateri so nerazporejene znamke in že ne vem koliko let čakajo, da jih kdo da v albume. In vanjo sproti dajem znamke, ki jih dobimo na pismih in karticah. Bom iz te škatle izbrala tiste, za katere sem sigurna, da jih imam po dvoje in jih dobiš.
-
-
Pošlji mi na zs naslov, v službi ti jih lahko zberem veliko.
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home