Jegermajster

mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Ce se ze hecate...

Za vse tegobe z uzivanjem "nezdravih" rastlin je priporocljivo pitje dobrega zganja, zmerno seveda... In to je v tem primeru ze zraven. bhuahahaha
Janko vrtnar

Odgovor Napisal/-a Janko vrtnar »

figula je napisal/a:
Če hočeš zares močno zadevo, ne pozabi na šmarnice Twisted Evil

Za šmarnice sem vedel, da so strupene in so podobne čemažu. Ne zdi se mi fer, da se norca delate vsi skupaj. Tisti naš "jager" bom razredčil ali pa prišparal in vsako leto dodal po 2 litra k novemu. Ne vem kako pa tudi ne more biti strupeno zaradi ene pesti zvončkov in narcisinih cvetov v 20 litrih. Če bo kdo zainteresiran, ga lahko jeseni dobi za pokušino. In ne bom pretiraval s ceno, kot mi je en forumaš tule hotel prodati nekaj po astronomslki ceni.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tako ali tako je to prodaja na črno. In, oprosti, ampak od nekoga ki ne ve, kaj je strupeno in kaj ni, pač ne bom(o) kupovali, vsaj jaz gotovo ne, še dodatno, ker si nekorektna konkurenca onim, ki prodajajo legalno in plačajo dajatve. Sad
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Janko vrtnar je napisal/a:
Moja žena se je odločila, da bo delala jegermajster. Namočila je že lapuh, zvončke, narcise, trobentice, marjetice, vijolice, vetrnico, jetičnik in regrat. Kaj vse še gre noter? Nimamo pravega recepta in nabiramo vse kar cvete okrog hiše. Baje gre noter 60 rastlin.

Janko vrtnar: za lastno uporabo lahko daješ notri, kar hočeš in redčiš kakor hočeš. Drugim pa ni da bi zastonj ponudil, kaj šele prodajal.

Saj zate me ne skrbi, vem da le provociraš. Lahko pa bi s tem na napačno pot zapeljal koga, ki bi tvoje besede vzel zares. Ti resnično ni mar za morebitne posledice?
Janko vrtnar

Saj nisem nobenega silil, le prijazno sem ponudil. Kar se pa prodaje tiče, me ne ganejo vaši moralni pogledi. Videl sem, da se tule prodaja vse živo in prav zanima me, koliko računov je bilo izstavljenih. Vi tabogati, sploh tisti na državnih jaslih, si lahko špogate, da plačujete še DDV, mi bolj revni se pač prebijamo po svojih zmožnostih.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Mislim, da ta debata ne spada na Gartlc.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Priznam,da ne vem ali se hecaš ali pač žal ne.
Res ti priporočam da 3x premisliš ,prebereš kaj si napisal in potem mogoče še 2x.

Sama se ravno zato izogibam takšnim domačim zvarkom.

Našla pa sem tole,mogoče ti kaj pomaga.

https://oblizniprste.si/slastni-napitki/najboljsi-zeliscni-liker-jagermeister/_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Janko vrtnar

notranjka: hvala lepa! To sem rabil, ne pa moralne nauke, ki ne spadajo med tematiko oreceptih.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Vsekakor ne spada med Recepte, zato jo jutri premikam v Čvek.
Janko vrtnar, tebe pa opominjam in svetujem da si še enkrat prebereš pogoje uporabe, v prihodnosti pa raje dvakrat pomisli preden odpreš še kakšno tako temo z namenom provokacije in zavajanja.
miha

Odgovor Napisal/-a miha »

Janko vrtnar je napisal/a:
notranjka: hvala lepa! To sem rabil, ne pa moralne nauke, ki ne spadajo med tematiko oreceptih.

drugače pa zraven narcis, šmarnic, zvončkov, jesenskega podleska, volčje češnje ne pozabi na teloh, navaden kristavec, iglice tise, oleander, pikasti mišjak in nikakor ne pozabi na preobjedo

namesto etanola priporočam metanol

zvarek bo deloval hitro in ičinkovito.....
Odgovori

Vrni se na “Čvek”