Srečanje ob kavici -SREDA, 3. veliki traven (maj) 2017

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Čeprav je MarijaV z njenim D. že na porti, bi se jaz od viškov prijavila za kak Apero. Moji so še tako majhni....................
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Danes sem bila na srečanju 1 uro manj, a je bilo vseeno krasno, čeprav je hitro minilo. Brbr, hvala za prelepo hosto, Mijalan, hvala za krizantemo in poštarsko uslugo! Oboje je že na svojem stalnem mestu, poleg tega pa sem poflancala še solato, ker bo jutri najbrž dež.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kot vedno, je bilo tudi tokrat prijetno, veselo, glasno zanimivo, .....izmenjanih je bilo mnogo semen, sadik, nasvetov.
Junija se vračamo na torkov termin, 6. junij je prvi torek, dober mesec bomo torej morali zdržati. Wink
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

metuljc je napisal/a:
Kot vedno, je bilo tudi tokrat prijetno, veselo, glasno zanimivo, .....izmenjanih je bilo mnogo semen, sadik, nasvetov.
Junija se vračamo na torkov termin, 6. junij je prvi torek, dober mesec bomo torej morali zdržati. Wink

Se popolnoma strinjam! Bilo je zelo prijetno. Hvala vsem za sadike. In nasvidenje v juniju.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Juhu! Oddala moje presežke in dobila precej sadik od kolegic z Gartlca. Ob prijetnem klepetu je bila ura mimogrede sedem in se je bilo treba posloviti. Nasvidenje v juniju!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ja, lepo je bilo, kot vedno. Nasvidenje naslednji mesec.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ja tako kot vedno, prijetno, ura je bila kar naenkrat sedem, pa se pol ure prej sem danes prisla. Spet sem prinesla domov kup sadik. Se enkrat hvala. In se vidimo cez en mesec._________________CARPE DIEM
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Tudi jaz sem že doma in uspela priti do računalnika.

Hvala za sadike, hvala za družbo, še celo nasmejala sem se, hvala.

Se vidimo...lepo bodimo, Mil
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Super kot vedno. Jaz se mam itak zmeri tko fajn na naših druženjih:)
Domov sem prišla nafilana z energijo in sadikami. Hvala vsem.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

A se vam je ob klepetanju kaj kolcalo? Če se vam je, je bilo to zaradi tega, ker sem mislila na vas med tem ko sem pridno spravljala fižolčke v posteljo...
Ko sem ravno dobro prišla domov, pa je okoli ovinka že prišla poštarica Mija s paradižnikoma: Marijav hvala - na junijskem srečanju bom imela sadike gomoljne in belušne zelene, če ti bodo še prišle prav._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”